Noutăți

Bruce Lipton și cele mai noi descoperiri din medicină…

După o întârziere de 2 ani, am avut din nou ocazia de a-l reîntîlni pe profesorul de biologie Bruce Lipton. Ca de obicei, profesorul Lipton este un om foarte ocupat şi solicitat în permanenţă la conferinţe, emisiuni TV, interviuri şi deşi am intenţionat să înregistrăm două ore, acest lucru nu a fost posibil, dar mi-a acordat totuși o oră și un sfert, plus permisiunea de a difuza cîteva materiale de pe website-ul său, pe care le-am tradus şi subtitrat, aşa că unele răspunsuri la întrebări au fost furnizate prin intermediul acelor materiale produse integral de Bruce Lipton.

Emisiunea “Ştiinţă şi Cunoaştere” de la TVR Cluj nu îşi propune în mod exclusiv promovarea doar a acelor idei care sunt deja validate prin toate probele posibile… Prin această emisiune am încercat să evidenţiez şi alte puncte de vedere asupra unor probleme aflate încă în fază de cercetare nefinalizată.

Astfel, biologul Bruce Lipton va vorbi astăzi, pentru telespectatorii români, despre cele mai noi descoperiri legate de melanină (substanța care conferă culoare pielii, părului și ochilor), mitocondrii (uzinele energetice ale celulei), și mecanismele distrofiei musculare. De asemenea, pe parcursul emisiunii se va discuta și despre bretharieni, oamenii care pretind că pot trăi fără mâncare.

Cristian Mureșanu, TVR Cluj

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Bruce Lipton și cele mai noi descoperiri din medicină…

  1. Felicitari TVR Cluj,felicitari d-lui Cristian Munteanu!

  2. Foarte interesanta emisiunea, de altfel ca toate emisiunile dlui Cristian Mureseanu! toate sunt de urmarit! maxime felicitari ca mai exista astfel de emisiuni de cultura si educatie intr-un ocean de mizerie care se numeste mass-media! ma mir ca inca mai exista!

    @ Cristian : multumim mult pentru link-ul la partea a II-a emisiunii.Foarte util!

  3. Ca orice american, Bruce sta bine la promovarea imaginii. Zxista insa la ora actuala cercetatori mult mai avansati, care nu au timp de publicitate…
    https://www.youtube.com/watch?v=vfm3cn0EYOU

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii