Noutăți

Biserica a adunat 900.000 de semnături pentru proiectul care ar bloca căsătoriile între homosexuali

Coaliţia pentru Familie care, cu sprijinul Bisericii Ortodoxe Române, vrea modificare Constituţiei astfel încât în legea fundamentală să scrie că familia se întemeiază pe căsătoria dintre bărbat şi femeie, a strâns deja 900.000 de semnături de susţinere. Deocamdată, însă, nu poate depune proiectul la Parlament neavând câte 20.000 de semnături din jumătate din judeţele ţării, aşa cum prevede legea. Au fost însă şi judeţe fruntaşe, susţine Eduard Dumitrache, unul dintre liderii Coaliţiei pentru Familie. La Iaşi s-au strâns deja peste 100.000 de semnături, în Neamţ peste 80.000, la Suceava peste 60.000, la Bihor peste 50.000. Până se va depune la Parlament iniţiativa, termenul fiind mai 2016, Dumitrache spune că „din punct de vedere al entuziasmului şi sinergiei realizate la nivelul societăţii civile putem spune că Iniţiativa pentru Familie este un succes”. (Gândul.info)

 Prima iniţiativă cetăţenească de anvergură pentru modificarea Constituţiei este justificată de susţinătorii demersului prin faptul că familia tradiţională este în pericol şi trebuie apărată. De cine? „De elementele de disoluţie ce sunt cultivate în prezent în societate”, spune  Eduard Dumitrache, coordonatorul pentru Bucureşti al Coaliţiei pentru Familie. Printre acestea, menţionează el, sunt „sexualizarea excesivă a mediului social, lipsa unor politici de încurajare a constituirii familiei, a dezvoltării ei, a naşterii şi creşterii copiilor”. Nu în ultimul rând, Dumitrache vorbeşte despre „dizolvarea familiei prin aparenta deschidere către minorităţile sexuale, poligamie”.

Citește articolul integral aici: http://www.gandul.info/stiri/topul-judetelor-in-care-romanii-vor-sa-scrie-in-constitutie-ca-familia-e-formata-din-barbat-si-femeie-cand-ajunge-in-parlament-initiativa-de-revizuire-sustinuta-de-biserica-14984675


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

14 Comments on Biserica a adunat 900.000 de semnături pentru proiectul care ar bloca căsătoriile între homosexuali

 1. O inițiativă de toată lauda!Sa speram ca inițiative asemănătoare sa mai biserica.Doamne Ajuta!Dumnezeu binecuvânteze ROMÂNIA.

 2. N-o sa dispara familia traditionala de pe teritoriul Romaniei doar pentru cativa tipi care se iubesc intre ei. Oare cand o sa incetam sa ne luam dupa o carte scrisa acum 2000 de ani? Pun pariu ca peste 70% care au semnat nici n-au pus mana pe biblie vreodata, doar il asculta pe popa, ca vai doamne mare sfant e el, poate sa faca din apa normala una sfintita.

 3. insusi definitia democratiei , inseamna vointa majoritatii . dictatura inseamna vointa unei minoritati . statul civil – ateu si antiteu (antihristic) , isi intreaba cetatenii cu ocazia recensamintelor , ce religie isi declara fiecare . comform acestor recensaminte , majoritatea , aproape absoluta a cetatenilor ,s-au declarat CRESTINI . asa ca ori ce explicatie politica , alta decat cererea Patriarhiei este dictatoriala si vine de la cei ce slujesc tatalui minciunii si nu poporului roman crestin . au citit oare politicienii si tehnocratii Biblia pe care jura? … … asa sa le ajute Dumnezeu .

 4. Auzi, drace, acum, cand vedeti ca o cam luati la…pardon, ati trecut la tactica minimalizarii? N-ai grija, initiativa tot va fi depusa si se va solicita un referendum pe aceasta tema! Dupa care, va taie taica Soros de la portie! Invatati mai bine o meserie!

 5. Felicitari tuturor care ati semnat pentru normalitate!

 6. Si ce se rezolva cu asta!? lumea face tot ce vrea ea. Nu vor fi mai multe familii traditionale sau mai putine familii gay, daca s-au strans semnaturile astea. Evolutia inseamna sa ii acceptam pe cei din jurul nostru asa cum sunt si sa iesim din vechile tipare.

  • Ce zici tu este involutie. Tiparul casatoriei dintre un barbat si o femeie este de cand lumea si singurul bun. Ii acceptam pe cei din jurul nostru dar nu inseamna sa le acceptam si mizeriile si poluarea lor. Alea sa le faca in particular. Evolutie nu inseamna sa nu mai stim sa deosebim intre bine si rau.

 7. dr.Adrian TATU // 26 ianuarie 2016 at 9:53 // Răspunde

  degeaba,,,legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex sunt in programul de aderare a Romaniei in UE atee,,,program la care si BOR a fost de acord pentru ca astfel si ROMANIA SA FIE MEMBRA UE ATEE,fasciste!!!,,,sa nu mai discutam de BANII pe care BOR i-a primit de la UE ATEE pentru lucrarile BOR!!!!!!,,,daca te-ai compromis pentru 2-3 euro blestemati acum trebuie sa joci in continuare!!CAPISCI BOR!!!!???!!!,,,ca doar asa lucreaza Cel Rau numit si Satan!!te ademeneste cu bani malefici,blestemati si apoi joci cum vrea el,,,bineinteles ca DUMNEZEU^^^VEDE TOT SI ESTE DOAR O INCERCARE SI UN TEST DE FIDELITATE FATA DE EL^^^,,,,deci republica atee Romania trebuie sa asculte indicatiile UE ATEE,FASCISTE ca doar nu vrea sa iasa din UE!?????,,,vrei bani,asculta de UE ATEE!!!!!,,daca nu,UE TE BATE LA FUNDULETZ!!!!!,,,,,is only about TEST ,,,,,,oricum,DUMNEZEU ia harul de la cei care il tradeaza!!!,,,chiar nu stim ce se va intampla cu BOR,,,singura solutie este revenirea la ORTODOXISMUL pe stil vechi al Strabunilor Nostri=STEFAN CEL MARE, MIHAI VITEAZUL, GEORGE COSBUC, ION CREANGA, MIHAI EMINESCU,,ALEXANDRU I.CUZA,,,,dar oare Patriarhul DANIEL arogant si ignorant se poate duce la FRATELE MITROPOLIT VLADIMIR de la CHISINAU sa ii ceara BINECUVANTAREA!??,,si apoi la MOSCOVA sa se inchine PATRIARHULUI CHIRIL!???,,,
  ,,, sa vedem daca Liderii BOR pot da semne de UMILINTA,,,mai ales ca au gresit groaznic fata de DUMNEZEU acceptand o structura declarata ATEE impotriva Lui DUMNEZEU cum este UE!!!!!,,,

  • O cetate va rezista atacului oricarei armate din lume.Dar nici o cetate din lume nu va rezista atacului unui magar, incarcat cu o desaga cu galbeni!(Filip al-V-lea,Macedoneanul)

 8. BOR ul asta ar trebuii sa rezolve problema poponarilor din manastirile lor .( Îi curtea plina de poponari) sa nu m.ai vanda chinezarii la pangar fara bon, si sa nu m.ai vanda harul preotiei pe mi de euroo

 9. Poate că ar fi interesant să vedeți și biografia unui cleric al lor pe nume Serviu Silvan Hulea. A fost caterisit de BOR și exclus din monahism, după ce a fugit cu o fostă maică de la Tanacu și s-a căsătorit cu ea.

 10. dr.Adrian TATU // 26 ianuarie 2016 at 11:56 // Răspunde

  degeaba,,,legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex este in programul de aderare a Romaniei in UE atee,,,program la care si BOR a fost de acord pentru ca astfel si ROMANIA SA FIE MEMBRA UE ATEE,fasciste!!!,,,sa nu mai discutam de BANII pe care BOR i-a primit de la UE ATEE pentru lucrarile BOR!!!!!!,,,daca te-ai compromis pentru 2-3 euro blestemati acum trebuie sa joci in continuare!!CAPISCI BOR!!!!???!!!,,,ca doar asa lucreaza Cel Rau numit si Satan!!te ademeneste cu bani malefici,blestemati si apoi joci cum vrea el,,,bineinteles ca DUMNEZEU^^^VEDE TOT SI ESTE DOAR O INCERCARE SI UN TEST DE FIDELITATE FATA DE EL^^^,,,,deci republica atee Romania trebuie sa asculte indicatiile UE ATEE,FASCISTE ca doar nu vrea sa iasa din UE!?????,,,vrei bani,asculta de UE ATEE!!!!!,,daca nu,UE TE BATE LA FUNDULETZ!!!!!,,,,,is only about TEST,,,

 11. Inainte sa ii blamam ar trebui sa ii intelegem. Asa cum acceptam ca autismul este o alta forma de organizare a creierului, sau creierul femeii este diferit de al barbatui,ar trebui sa acceptam ca macar o parte din homosexuali si lesbiene reprezinta o alta entitate. Exizsta si erori genetice. Imaginati-va ca sunteti o minte de barbat in corp de femeie. Ce veti face? Veeti face sex cu barbati sau cu femei?
  Exceptand unele cazuri evidente de depravare, cei care sunt asa, nu sunt neaparat din vointa lor. Suficient ca duc cu ei o soarta pe care nimeni nu o doreste.
  Aduceti-va aminte ca Alan Turing – inventatorul calculatoarelor de azi, a fost homosexual. Semnul Apple – un mar muscat – este un omagiu adus lui.
  Alan Turing a depus eforturi sa duca o viata normala. Nu a reusit. In final, ne mai suportand oprobil public s-a sinucis.
  Inainte sa ii blamati, ganditi-va!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii