ActiveNews.ro: Detalii secrete și scandaloase ale fostului președinte Barack Obama au fost dezvăluite în cadrul unei lucrări biografice, „Rising Star”. Droguri, relații cu alte femei decât Michelle și chiar homosexuale, asta ascunde trecutul fostului președinte al SUA, conform biografiei scrisă de jurnalistul David Gorrow.

Obama ar fi fost un mare iubitor de cocaină, mai ales în perioada în care avea o relație cu Genieve, una dintre fostele sale iubite, cei doi consumând droguri frecvent. În 1985, cei doi s-au despărțit, iar Genieve Cook s-a cuplat cu prietenul lui Obama, Sohale, veste ce l-a rănit profund pe fostul președinte SUA.

O altă etapă interesantă și spumoasă din viața lui Obama o reprezintă presupusa relație dintre el și asistentul unui profesor de facultate, Lawrence Goldyn.

„Goldyn a avut un impact uriaș asupra lui Obama. Aproape un sfert de secol mai târziu, întrebat despre înțelegerea problemelor homosexualilor, Obama a spus cu entuziasm ”profesorul meu preferat din primul meu an de facultate a fost unul dintre primii oameni gay pe care i-am cunoscut … A fost un tip minunat, cu care Obama a dezvoltat o prietenie dincolo de sala de clasă. Obama a scris oarecum evaziv unei prietene că s-a gândit la o relație cu o persoană de același sex, dar în cele din urmă a hotărât că o astfel de relație ar fi mai puțin provocatoare și mai exigentă decât dezvoltarea unei legături cu o persoană de sex opus”, a povestit autorul biografiei „Rising Star”.

David Garrow, distins cu premiul Pulitzer, a scris și biografia lui Martin Luther King Jr., și semnează cu regularitate la The New York Times și The Washington Post.