Noutăți

Bătălia pentru mintea umană. Informații inedite

Ultimul război, aflat în curs, este pentru mintea umană! Iar el se duce pe toate fronturile – de la cele vizibile (mass-media), până la cele invizibile (psihotronica). Tehnologia a avansat atât de mult încât există programe în care se cercetează ștergerea memoriei sau implantarea memoriei cu informații specifice, transformarea omului într-un cyborg sau chiar crearea de entități bilogice non-umane, identice cu omul.

Cu o hartă a creierului într-un stadiu avansat de realizare, tehnologiile existente le permit celor care le au în posesie să influențeze mase mari de oameni în direcția propriilor lor interese.

Practic, omul a adus în realitate lumea filmelor SF, adeseori concurând-o sau depășind-o în realizări concrete. Tocmai de aceea ne și aflăm într-un real pericol. Pentru că atât mass media, cât și tehnologiile de ultimă oră, se află în cea mai mare parte în mâinile unor oameni mânați de setea pentru putere și control, în mâna făcătorilor de războaie și crize economice.

Prin urmare, primul pas în direcția realizării unei protecții în fața noului război, cel pentru mintea umană, este conștientizarea faptului că el există și ne are ca ținte vii. Dar mai multe despre acest subiect în episodul de astăzi al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, pe care vă invit să îl vizionați mai jos…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii