Noutăți

Baie în vin, cafea sau ceai. Oferta inedită a unui centru Spa din Japonia. Galerie foto

În Japonia există un centru Spa care le oferă celor care le trec pragul un pachet de servicii mai puțin obișnuit, cel puțin la prima vedere. La centrul SPA Yunessun din Hakone, Japonia, ne putem scălda într-o mare varietate de lichide, de la ceai verde, la cafea sau vin. Reprezentanții centrului susțin că o baie în aceste lichide ne fac mult mai sănătoși și dau o senzație extrem de plăcută pielii noastre.

Fiecare dintre bazine are beneficii diferite pentru sănătate. De exemplu, o baie în vin are potențialul de a elimina pistruii și petele de pe piele, în timp ce ceaiul verde cules din munții Tanzawa și Hakone, stimulează sănătatea pielii și a sistemului imunitar.

Scăldatul în vin era considerat ca un elixir al întineririi în Egiptul antic, fiind practicat inclusiv de Cleopatra. Vinul roșu conține resveratrol, un antioxidant care protejează pielea împotriva daunelor aduse de către mediul exterior, iar ceaiul verde conţine antioxidanţi care ne protejează celulele şi păstreze pielea cu aspect mai tineresc. Ceaiul din bazin este menţinut fierbinte, la aproximativ 42 de grade Celsius.

În ceea ce privește cafeaua, aceasta este preparată cu apă de la izvoarele termale din Hakone şi este turnată în piscină, periodic, pe tot parcursul zilei. Cofeina reduce aspectul de pungă al pielii şi luptă împotriva celulitei, asta potrivit acelorași reprezentanți ai ineditului centru spa. Galerie foto:

yunessun-spa-resort-1[2] yunessun-spa-resort-3[2] yunessun-spa-resort-02[2] yunessun-spa-resort-9[8] yunessun-spa-resort-8[6] yunessun-spa-resort-6[5]

sursa:amusingplanet.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii