Noutăți

Avocatul Mihai Rapcea a participat la marșul Gay ca să convertească câteva lesbiene la heterosexualitate!!! O fi reușit ceva? Detalii aici:

Un text de Mihai Rapcea:

Asociațiile susținute de finanțările lui Soroș au scos din nou capul la drum, precum șarpele.

Din păcate pentru ei, românii nu sunt proști și au învățat să joace jocul toleranței: parada tinerilor plătiți cu burse Soroș, conduși de mânuță de eminența cenușie Mircea Toma, cel care distribuie cașcavalul lui Soroș prin Active Watch, nu s-a lovit decât de indiferența și glumele trecătorilor.

Nici un habotnic religios cu icoane, nici un extremist îmbrăcat militar nu s-a năpustit peste ei, pentru a le da apă la moară. Motiv pentru care au stat înghesiuți ca oițele ascultătoare, pe trotuarul de la Piața Romană, după care au pornit în marș spre un Guvern în care la ora aia nu era nimeni să îi audă sau să îi bage în seamă.

Problema lor este că identitatea spirituală, morală și națională a indivizilor continuă să se formeze în continuare în familie, dând naștere unor oameni cu personalitate și rădăcini, imuni la “valorile” și “modelele” aberante susținute de arhitecții Guvernului Planetar.

Acum, s-a trecut la atacul final: relativizarea conceptului de familie. Activiștii agendei modialiste nu vor căsătorii între persoane de același sex în România pentru că zeci sau sute de mii de homosexuali români mor de nerăbdare să se căsătorească. Nu ! Ei vor desființarea familiei tradiționale, căci ei urăsc cu “ură sănătoasă, iudaică” (expresia îi aparține lui Ellie Wiesel !) tot ceea ce stă în calea instaurării Guvernului Mondial Sionist. Familia tradițională este pusă sub lupă, criticată și controlată tot mai mult, mai ales când vine vorba de educarea copiilor. Sub pretextul apărării drepturilor copiilor, părinții pau început să piardă una câte una, prerogativele de părinți, educaționale.

Căci trebuie să ne fie clar un lucru: atâta vreme cât lumina există, întunericul nu poate cuprinde lumea. La fel, atâta vreme cât oamenii vor trăi în familii normale, naturale, formate din bărbați și femei, care dezvoltă apartenența și afecțiunea între indivizi, coeziunea socială care ne conferă identitate ca națiuni, Guvernul Mondial nu poate fii instaurat. Sau nu fără a fi în pericol să fie răsturnat.

În aceste condiții, singura armă a normalității majorității rămâne umorul. Până și diavolul se rușinează atunci când este expus în ridicolul și micimea pretențiilor sale exagerate.

De aceea, trebuie să tratăm cu umor, bună dispoziție și muuultă relaxare scremerile celor 300 de tineri elevi și studenți plătiți cu burse Soroș pentru a manifeste pentru chestii pe care nici măcar ei nu le practică: chestii gen homosexualitatea și lesbianismul. De unde știu că nu au fost homosexuali și lesbiene la marșul LGBT ? Simplu: pentru că am fost acolo să caut lesbienele, pentru a le converti la normalitate și am plecat cu mâna goală.

Textul integral: Rapcea.ro

rapcea-2


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Avocatul Mihai Rapcea a participat la marșul Gay ca să convertească câteva lesbiene la heterosexualitate!!! O fi reușit ceva? Detalii aici:

 1. Ce se omite din nestiinta sau cu buna stiinta este ca intre adeptii lgbt si numitii “fundamentalistii religiosi”, mai este o categorie.Aceasta este a oamenilor mai mult sau mai putin credinciosi ,chiar atei,ce poseda o logica de baza mostenita genetic si/sau formata in educatie.Din observatiile personale am constatat ca aceasta categorie a privit si ascultat dezinteresata aceasta confruntare pe tema modificarii statutului familiei.Devenind tot mai intensa si punandu-se accent in ultima perioada pe aceasta tema,categoria mai sus mentionata, a inceput sa intre in polemica.Eu personal, ateu aproape convins, mi-am facut cruce fara sa-mi dau seama.
  Nu prea am auzit sa se ia in calcul sau in discutie aceasta categorie de oameni.Sunt multi , foarte multi si nu se fac auziti pentru ca au treaba la propriu.Ei muncesc.
  De curand vazand astia(pnl cu salvatorii lor), ca pierd electorat au abandonat subiectul.Pierd voturi?Oare!Ale cui voturi?Eu cred ca ar fi a unei mari parti din categoria mai sus mentionata.Si totusi sustinatorii cauzei lgbt par oameni inteligenti.Cata risipa de creier!

  • PNL e la ordinul Sistemului Securist vandut SISTEMULUI care a fost pocnit in moalele capului prin victoria lui Trump. Nu conteaza nimic pentru astia, nici cate voturi pierd, nici ca se fac de ras in permanenta etc, respecta doar orbeste directivele(la fel face si psihopata Merkel cu refugiatii, parand fara logica). PNL si restul se bazeaza insa ca Sistemul va avea grija sa-i aduca la putere indiferent de ce se voteaza.

  • Pai si daca e sa o luam pur darwinist, “uniunea” homosexuala nu are cum sa fie privita ca o legatura normala, e tot timpul o exceptie si un dezavantaj clar pentru perpetuarea speciei. Nu avem cum sa o punem pe acelasi plan cu legatura sanatoasa si fertila dintre un mascul si femela ce produc urmasi si ii ingrijesc. Indiferent cum abordezi problema, materialist sau spiritual, ajungi la aceeasi concluzie: homosexualitatea si alte deviatii sexuale nu pot avea statut de “normalitate” si este in dezavantajul umanitatii sa educam generatii de copii in spiritul acestei ideologii.
   Tampitii care ne conduc, bineinteles, nu gandesc problema atat de departe.

 2. In viziunea guvernarii mondiale sioniste, parada gay = corectitudine politica = dominare luciferica = apusul umanitatii!

 3. Un articol foarte bine scris care aduce lumina! Multumesc Mihai Rapcea!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii