Noutăți

Autoritățile germane, între imbecilitate și trădarea interesului național

Ceea ce s-au chinuit autoritățile germane și o mare parte a presei din Germania să ascundă a ieșit la lumină și va deveni tocmai de aceea mai viral: agresiunile sexuale incredibile ale imigranților arabi împotriva femeilor germane, în noaptea de Anul Nou.

Primitivismul a aproximativ 1.000 de arabi, primiți cu brațele deschise de Germania, oameni care și-au permis, în semn de “mulțumire”, să insulte și să agreseze sexual peste 100 de femei, este de netolerat.

Or, în acest context, faptul că autoritățile germane nu numai că nu au asigurat protecția cetățenelor germane, ba, mai mult, i-au acoperit pe ticăloși, este strigător la cer. Peste toate, o presă nemțească la fel de subordonată politicului, precum cea din România (amintiți-vă de protestele pentru Roșia Montană pe care majoritatea televiziunilor românești le-au ignorat cât au putut), s-a prefăcut că aceste abuzuri nu există, timp de 3-4 zile. De ce? Cui slujește presa germană?

merkel-passport

Tot ceea ce s-a întâmplat în Germania acestor zile arată, în opinia mea, că vorbim de o autoritate a statului german lovită de imbecilitate sau de una care trădează cu bună știință interesul germanilor.

A acoperi astfel de fapte mizerabile nu va face decât să îi încurajeze pe nemernici. A mai continua politica pro-imigraționistă în contextul atentatului de la Paris și a agresiunilor sexuale din mai multe orașe nemțești este o dovadă de iresponsabilitate patologică. Asta dacă, așa cum am spus, nu vorbim despre trădarea interesului național german, respectiv a interesului european.

Indiferent de ce spune Angela Merkel, niciun popor european nu susține această colonizare arabă extrem de bine organizată. Dacă ea se face este pentru că folosește unor interese care nu sunt ale noastre, ale europenilor. Iar cei care o susțin lucrează pentru agenda altora; asta dacă nu sunt retardați!

Așadar, cine sunt păpușarii la care dau cu subsemnatul Merkel și ceilalți lideri europeni ce vor o colonizare arabă a Europei? Aceasta e întrebarea!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Autoritățile germane, între imbecilitate și trădarea interesului național

 1. Imi amintesc ca de curand, 2-3 ani, Crin Antonescu a avut curajul sa “arunce” cu ceva cuvinte in Angela.Nu il simpatizez pe Crin, dar in cazul asta din partea mea un “+”.
  Daca nu e vreun interes de care nu imi dau seama pe moment ,din partea Germaniei , sa sustina migratia , e clar idiotism politic…asta-i combinatia de cuvinte ce imi vine acum in minte.

 2. Manuel Transmission // 6 ianuarie 2016 at 23:18 // Răspunde

  Doua probleme grave:
  1. Controlul prin cardurile de sanatate si asigurarea privata de sanatate
  – Privatizarea Asigurărilor de Sănătate. De ce are nevoie “SISTEMUL” de cardul de sănătate și de baza de date cu tot istoricul bolilor fiecărui român
  http://bit.ly/1UwtTST

  – Privatizarea Asigurarilor Medicale. Autorităţile vor sa introduce Carduri de Sănătate şi pentru minori. Fostul Ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu: “Cardul de sanatate pentru Copii” ar putea intra în vigoare încă din primăvara lui 2016″
  http://bit.ly/1Pf9TAc

  Bonus: dupa ce extindem si tehnologizam pe banii romanilor serviciu de urgente, il privatizam pe un pumn de maruntis. Pe urma si restul sistemului de sanatate.
  – NATO vrea suplimentarea intervenției la urgențe. Planul Guvernului: 10 CPU în 2016, 1.650 de ambulanțe și 5 elicoptere SMURD în 2018
  http://bit.ly/1ZNrDdw

  2. Contolul prin “internet of things” implementat in reteaua de energie electrica
  – Contorizarea inteligentă – o nouă provocare
  http://www.capital.ro/contorizarea-inteligenta-o-noua-provocare.html

  – LUATI-VA ENERGIA INAPOI
  https://www.youtube.com/watch?v=zvoNq_0yO9o

 3. Manuel Transmission // 6 ianuarie 2016 at 23:45 // Răspunde

  – Mărturii de coșmar din Koln: ”Este ca un război civil. Aici situația va exploda” (Video)
  http://www.napocanews.ro/2016/01/marturii-de-cosmar-din-koln-este-ca-un-razboi-civil-aici-situatia-va-exploda-video.html

 4. avea dreptate parintele Justin , a venit urgia .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii