Noutăți

Autoritățile din Viena: “Am trimis 5.500 de migranți în România și Bulgaria.” Bucureștiul tace!

 •  
 •  
 •  

Ministrul de Interne al Austriei, Johanna Mikl-Leitner, la o reuniune a Uniunii Creștin Sociale: “Am trimis peste 5.000 sau 5.500 de migranți din Austria, în special în Bulgaria și România…” (HotNews)

Declarația a fost făcută în cursul acestei zile și, deocamdată, autoritățile românești nu au avut o reacție. Dacă este adevărat, atunci se cheamă că autoritățile românești ne ascund multe lucruri, ceea ce este foarte grav.

Să ne amintim că, după ce președintele Iohannis a declarat cu “fermitate” că România nu va accepta decât 1.700 de migranți, a cotit-o zilele trecute, asigurându-ne că cei 6.000 impuși de dictatura UE sunt o nimica toată pentru România, care îi va integra ușor, cu atât mai mult cu cât, chipurile, venirea lor se va întinde pe un de zile, deci nu va fi un bum populațional.

Nu vă faceți iluzii! Numărul va fi mult mai mare, venirea lor va fi rapidă iar conducătorii noștri vor zice da, la orice va ordona Merkel și Hollande, DACĂ (!!!)… noi vom asita pasiv la colonizarea arabă a României, ca parte din deja cunoscutul PLAN KALERGI de amestecare rasială a națiunilor europene.

Să așteptăm reacția autorităților românești. Pariez că vom avea surpize neplăcute!

Daniel Roxin

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on Autoritățile din Viena: “Am trimis 5.500 de migranți în România și Bulgaria.” Bucureștiul tace!

 1. Acum inteleg politicieni nostri de ce tineri cu potential pleaca din Romania,avem un sistem de cacao,astia apara interesele tarilor bogate in loc sa el apere pe ale noastre! Totul este de cacao in UE cu aceasta problema,iar noi suntem si mai de cacao ca le facem jocul.

 2. Dimitriu Daniel // 26 martie 2016 at 6:04 // Răspunde

  …astea nu sunt “autoritati”… sunt niste nenorociti de tradatori merkelizati… niste marionete de 2 lei….

 3. Daniel Roxin…respectul meu pt pozitia luata privind islamizarea Europei. Nu inteleg de ce nu iei atitudine privind faptul ca vor construi mega moschee in Bucuresti? Intr-un cuvant la noi vor fi scolarizati toti fanaticii musulmani, iar noi tacem din gura. Se pare ca presedintele este nepasator si ar fi semnat deja construirea acelui focar de fanatici.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii