Noutăți

Aurul coloidal: un remediu miraculos pentru longevitate

Din cele mai vechi vremuri, omul a căutat două lucruri, mai presus de orice altceva: să afle sensul vieții și să fie sănătos. Sunt împletite cele două teme, însă, astăzi vom aborda subiectul sănătății prin prisma unor cunoașteri extrem de vechi, dar care, cu ajutorul înțelegerilor moderne și a noilor capacități de abstractizare ale minții umane, au ajuns să fie integrate în adevărate tehnologii hibride de vindecare.

Proprietățile metalelor prețioase

Înainte de a ataca subiectul tehnologiei, să ne oprim puțin pentru a identifica subiectul principal al articolului de astăzi: aurul coloidal. Dacă subiectul căutărilor legate de sensul vieții și inerent al existenței umane se regăsește în căutarea a ceea ce numim ”Piatra filosofală”, căutarea legată de starea de sănătate perfectă a fost întotdeauna subiectul ”Alchimiei”, chiar dacă nu reiese din toate textile pe subiect acest fapt.

Puține informații s-au păstrat de-a lungul secolelor mai puțin luminoase din istoria umanității, legate de proprietățile metalelor așa zis prețioase. Ce le făcea atât de valoroase în societăți care nu aveau moneda sau banul la baza organizațională a societății? Valoarea lor intrinsecă, capacitățile acelor metale de a conduce electricitatea – un aspect puțin dezvăluit în cercectările arheologice – caracteristicile lor de a proteja și elimina bacteriile și virușii, dar și capacitatea lor native de a influența ADN-ul.  Mai mult decât atât, aurul este unul dintre cele mai interesante stimulante ale câmpului mental, iar faptul că măștile faraonilor egipteni erau făcute din aur nu este o întâmplare.

Regenerare mentală și celulară cu ajutorul aurului

Ayurveda este una dintre științele – catalogată încă în multe țări ca o pseudo-știință, alături de homeopatie sau Medicina tradițională chinezească – care a păstrat unele dintre informațiile legate de capacitatea de vindecare și echilibrare ale organismului uman sub influența aurului coloidal. Conform perceptelor hermeneutice, dar și ale celor preluate în Kaballa, există în acest Univers un principiu universal al similitudinii, care se aplică și aurului. Perfecțiunea și strălucirea metalului îi conferă, în interiorul corpului uman caracterstici uimitoare de regenerare mentală și celulară.

Textele scrise de celebrul alchemist Paracelsus au fost folosite ca ingredient pentru crearea unor medicamente extrem de eficiente în jurul anilor 1900 bazate pe ”Apa de aur”, nimic altceva decât precursorul aurului coloidal de astăzi.

Ce este aurul coloidal și ce beneficii are?

Aurul coloidal este un supliment alimentar care se obține prin amestecul unei pulberi extrem de fine – așa numitul aur monoatomic – de aur de puritate extrem de mare (99,99%) în apă distilată pură. Sub această formă este cunoscut ca având caracteristici uimitoare prin îmbunătățirea acuității și capacității mentale cu peste 20%, reducerea durerilor, îmbunătățirea circulației sangvine, întărirea libidoului, alinarea fluctuațiilor minții, combaterea dependențelor și creșterea speranței de viață, ca să enumăr doar câteva dintre cele mai cunoscute și faimoase efecte.

Bio Synergy – dispozitivul pe bază de aur coloidal creat de un inginer român

Și acum să ajungem la partea interesantă legată de aurul coloidal. În zilele noastre, Étienne Guillé a demonstrat prin metode științifice și mai puțin științifice existența aurului în organism și beneficiile prezenței acestuia în organism. Pe baza acestui principiu, Eugen Bîrgăoanu, un inginer român cunoscut internațional pentru aparatele inovative pe care le-a proiectat și care au ajutat o mulțime de oameni în probleme legate de sănătate și nu numai, a creat aparatul Bio Synergy. Acesta funcționează pe un principiu similar homeopatiei, oferind o stimulare extrem de subtilă ce intră în rezonanță cu structurile fundamentale ale corpului fizic și imprimă organismului tendința de a crea aur coloidal în interior, ceea ce conduce în mod direct la efecte benefice pentru sănătatea celor care îl folosesc. Iată deci cum, prin intermediul aparatului Bio Synergy se confirmă cercetările dr. Étienne Guillé, dar se și susțin vechile cunoștințe legate de efectele benefice ale aurului.

În orice caz este evident că, cel puțin în cele două forme prezentate în acest articol – ținând cont și de recomandările unor specialiști legate de cele două tipuri de cure, fie că este vorba despre aurul coloidal prezent ca substanță apoasă sau de folosirea aparatului Bio Synergy – beneficiile ”alchimice” pe care acestea le produc în corp pot fi asemuite unor mici miracole. Niște miracole, care dacă sunt privite prin prisma adevăratei noastre naturi, sunt niște lucruri firești, pentru că, trecând dincolo de bariera mentală a materiei fizice, dincolo de existența câmpurilor subtile energetice, dincolo de luminozitate și formă și substanță, totul este potențialitate pură. Ceea ce este cu adevărat fascinant, pentru mine este că, tehnologia din ziua de astăzi începe să demonstreze existența acestui potential și începe să dărâme multe mituri pe care știința le-a ridicat la rang de legi imuabile. Este, cred, un pas important, mai ales când are și atât de multe beneficii pentru sănătatea noastră, un element peste care foarte puțin pot trece, un element care este una dintre cele trei baze pentru fericire și împlinire. Dispozitivul Bio Synergy este disponibil pe site-ul producătorului: https://www.aimgroup.ro/produs/bio-synergy/

Autor: Arh. Razvan Filip


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii