Noutăți

Aurul coloidal: catalizatorul regenerării celulare

Ce îi permite unei persoane să rămână sănătoasă în ciuda multiplelor influenţe nocive din exterior? Iată o întrebare pe care o pierdem din vedere, concentrându-ne asupra luptei împotriva microbilor şi, în general, împotriva stimulilor externi consideraţi periculoşi pentru organism.

Evoluăm şi regresăm în acelaşi timp

În ciuda progreselor făcute pentru ţinerea sub control a bolilor acute, criza reală şi de mari proporţii a bolilor cronice grave demonstrează că avem mari scăpări de înţelegere a proceselor care ţin de sănătate şi de boală. Numărului foarte mare de oameni suferinzi la ora actuală (la nivel fizic, mental sau emoţional) i se oferă o perspectivă relativ redusă de ameliorare a suferinţei prin intermediul tratamentelor pe termen lung.

Întoarcerea la terapiile naturiste

Din cauza îndoielilor care se nasc în privinţa eficienţei sistemului medical actual, oamenii revin la terapiile alternative, dar, din nefericire, fiind aduşi la disperare de eşecul sistemului medical convenţional, le încearcă superficial şi doar pentru a repara, nu şi pentru a preveni. Însă nu orice terapie alternativă este potrivită pentru un anumit individ. Totuşi, o terapie care se dovedeşte capabilă să trezească forţa vitală, inteligenţa superioară care guvernează întreaga fiinţă umană, reprezintă cheia proceselor de vindecare. Aşadar, răspunsul la întrebarea cu care am început articolul (ce îi permite unei persoane să rămână sănătoasă în ciuda multiplelor influenţe nocive din exterior?) este forța vitală.

Fiecare organism are un mecanism de apărare care cooperează în mod constant atât cu stimulii interni, cât şi cu cei care provin din mediul extern. Înţelegerea precisă a modului în care funcţionează acest mecanism de apărare reprezintă condiţia dobândirii şi menţinerii stării de sănătate. Cu câteva secole în urmă, nu se vorbea despre sistem imunitar, ci despre forţă vitală. Pe atunci, oamenilor de știință le era clar că există forţe inteligente superioare care animă fiinţa umană, dincolo de corpul fizic.

Fără străjeri puternici, orice cetate este uşor de cucerit

Pe parcursul unei zile obişnuim să facem foarte multe activităţi, fără să ţinem cont că şi în interiorul nostru se desfăşoară automat mii de procese vitale. Fiecare organ îşi cunoaşte funcţiile, la fel şi fiecare celulă. Ele sunt guvernate de o inteligenţă uluitoare care face tot ce este necesar pentru menţinerea echilibrului. Uneori acest suflu al Vieţii este perturbat şi, în consecinţă, apar probleme de sănătate. Stimulii care generează boala sunt mai puţin importanţi. Fundamentală este dinamizarea mecanismului de apărare a fiinţei, pentru ca el să poată restabili starea de echilibru, iar modul în care o face nu trebuie să ne preocupe.

Factori precum crearea unui mediu din ce în ce mai artificial, poluarea, radiaţiile electromagnetice, stresul, emoţiile negative intense, schimbările bruşte de temperatură, alimentele tratate cu substanţe chimice nocive pentru organismul uman ş.a.m.d. perturbă profund mecanismul de apărare a organismului. Fără străjeri puternici, orice cetate este uşor de cucerit. Forţa vitală poate fi dinamizată în aceste cazuri numai cu ajutor din exterior.

BIO SYNERGY – regenerator celular

O alimentaţie cât mai alcalină, un somn odihnitor pe timpul nopţii, momente de relaxare şi chiar liniştire a minţii, dezvoltarea unei atitudini pozitive, practicarea unui hobby etc. sunt măsuri necesare care contribuie la bunăstarea noastră la nivel fizic, mental şi emoţional. În plus, dinamizarea forţei vitale şi accelerarea proceselor de vindecare pot fi susţinute prin folosirea regulată a bateriei energetice Bio Synergy.

Realizat de AIMGroup, dispozitivul Bio Synergy se bucură de o vastă apreciere în rândul utilizatorilor din ţară şi de peste hotare. Este un dispozitiv pe bază de aur coloidal al cărui potenţial se activează datorită fluxului energetic al corpului, trimiţând astfel informaţii fine la nivelul ADN-ului (informaţii ce conţin caracteristicile subtile ale aurului coloidal). Acestea dinamizează şi regenerează forţa vitală, putând conduce (în mod diferit de la persoană la persoană) la:

  • accelerarea proceselor de vindecare;
  • remisii spontane;
  • alinarea fluctuaţiilor minţii;
  • apariţia unei stări optimiste;
  • relaxare, regenerarea celulelor cerebrale (în urma unor accidente vasculare şi în cazul bolilor bătrâneţii);
  • dublarea speranţei de viaţă;
  • alinarea durerilor fizice;
  • reconstrucţia măduvei osoase, normalizarea funcţionării sistemului cardiovascular şi alte efecte benefice care survin datorită funcţionării sănătoase a sistemului imunitar.

imagine bratari

Bio Synergy este prevăzut cu două brăţări lucrate cu fire de argint (elastice şi antialergice), brăţări care se conectează la una dintre mâini şi la piciorul opus (în X). În interior, există o fiolă cu soluţie de aur coloidal şi alte elemente esenţiale. Pe scurt, procesul care are loc atunci când lucrăm cu acest dispozitiv este următorul: creierul uman, aşa cum ştim deja, generează impulsuri electrice. Corpul nostru este încărcat cu un soi de bioelectricitate. Aşa cum în meditaţie postura lotusului are rolul de a închide nişte circuite energetice, la fel şi brăţările biobateriei sunt conectate la una dintre mâini şi la piciorul opus pentru a închide circuitul energetic. Astfel, potenţialul nostru energetic activează dispozitivul şi informaţiile subtile ale elementelor din care este construit acesta. Prin urmare, energia care intră înapoi în corp este acum îmbogăţită cu proprietăţile benefice subtile ale aurului. Este foarte important să nu foloseşti biobateria când te afli într-o stare de mânie, agitaţie, anxietate, tristeţe şi alte trăiri negative, ci pe un fond liniştit, chiar dacă nu debordezi de bucurie.

Aurul activează funcţionarea naturală a celulelor

Alchimiştii din toate timpurile au ajuns la concluzia că aurul reprezintă un remediu universal şi are capacitatea de a stimula regenerarea organismului. Specialiştii în acest domeniu vorbesc despre faptul că aurul coloidal este un puternic antioxidant, curăţând corpul de impurităţi şi totodată, este un generator excelent de energie. În plus, studiile medicale arată că aurul activează funcţionarea naturală a celulelor, prin urmare amplifică forţa vitală, şi fortifică sistemul imunitar, ceea ce înseamnă că îți oferă un grad mai mare de protecție împotriva bolilor şi infecţiior.

Tehnologia Bio Synergy este disponibilă aici:  www.aimgroup.ro

Ciobotaru Anca


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii