Noutăți

Aur și bijuterii furate de naziști, găsite în subsolul sud-vestului Poloniei. Video

  •  
  •  
  •  

Doi căutatori de comori afirmă că ar fi găsit un tren blindat, plin de aur și bijuterii furate de naziști la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Trenul a dispărut în 1945, atunci când Armata Roșie învingea forțele Germaniei naziste. După cum spune legenda, a plecat din Wroclaw, apoi prin Breslau-Germania, spre Walbrzych, dar niciodată nu a ajuns la destinație.

Acum, doi oameni, un german și un polonez, spun că au găsit un tren de 150 de metri, care conține comoara nazistă și care ar putea fi în valoare de peste 1 miliard de dolari, a declarat Marika Tokarska, un oficial din consiliul raional de la Walbrzych.

nazi-treasure-279786foto: thestar.ie

Printr-o firmă de avocatură locală, cei doi căutatori de comori au contactat consiliul raional Walbrzych cu știrea descoperirii lor de acum o săptămână.

Cu toate acestea, ei nu vor dezvălui locația trenului până când nu li se oferă o garanție că li se va acorda 10% din valoarea comorii, au declarat cei doi pentru CNN.

Unul dintre cei doi are un trecut cunoscut în proiectele de excavare a comorilor și dispune de echipament care poate detecta obiectele îngropate în pământ, a declarat Marika Tokarska.

Autoritățile iau cererea celor doi în serios. Liderul consiliului raional Walbrzych s-a întâlnit deja cu șefii de serviciu militar, poliție și pompieri, precum și cu biroul procurorului, pentru a discuta următorii pași.

Fiind un tren militar, ar putea conține arme, inclusiv bombe neexplodate Autoritățile locale spun că ar putea conține și materiale de cercetare în tehnologia nucleară, cunoscând faptul că naziștii erau foarte interesași de această tehnologie.

NaziGoldMainfoto: mirror.co.uk

Și ca riscul să fie și mai mare, în cazul în care trenul a fost sigilat într-un tunel subteran, ar putea exista metan, creând riscul unei explozii dacă este mișcat de excavatoare, a declarat Marika Tokarska.

Mass-media locală a publicat rapoarte prin care se arată trenul ar putea deține până la 300 de tone de aur.

 

traducere și adaptare: Mădălina Corina Diaconu

sursa: CNN, youtube


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Aur și bijuterii furate de naziști, găsite în subsolul sud-vestului Poloniei. Video

  1. Ştire tipic propagandistă occidentală. Nu există dovezi care să ateste faptul că acest aur a fost “furat” de către Naţional Socialişti, sau nazişti, cum le spuneau adversarii politici. Sunt de altfel şi dovezi logice în primul rând, ulterior atestate, care să concludă la ideea că holocaustul nu a avut loc. Însă este o crimă să negi acest eveniment atât de “tragic” pentru bieţii evrei, marea majoritate miliardari în dolari care controlează mass-media mondială şi ne spală creierii în aşa fel încât să fim de partea lor. De-asta este atât de demonizată concepţia de Naţional Socialism, sau Nazism, deoarece constituia ideologia de care aceşti evrei despre care Adolf Hitler ne-a avertizat, nu voiau să fie implementată în rândurile masei populare. Nu vorbim de evrei în general, vorbim de anumiţi lideri politici de origine evrei care conduc o organizaţie non-guvernamentală luciferică, care are ca scop controlul absolut al lumii. Adolf Hitler alături de membrii săi de partid, şi într-un final Germania, erau creştini devotaţi, şi nici de cum nu s-ar fi înjosit să fure aurul polonezilor sau a cui are să fie… Adevărată este vorba; învingătorul scrie istoria, căci înfrântul nu va avea drept de replică! Pentru a vă deştepta din această decepţie a maselor evreieşti, vizionaţi documentarul “Adolf Hitler – The Greatest Story Never Told”, care a fost interzis de atâtea ori pe YouTube şi pe reţelele de socializare. Acesta este cu adevărat un documentar, nu ceea ce vedem despre Al Doilea Război Mondial la televizor! Fiţi deschişi din punct de vedere mental şi gândiţi logic. Postez acest comentariu din două motive, şi anume; în primul rând că este necesar să căutam adevărul, precum spune Biblia, iar în al doilea rând, am observat că acest site are o tendinţă spre Naţionalism, însă este amestecat cu topicuri şi cu subiecte care sunt manipulate în scop propagandistic, iar aceste informaţii eronate şi înşelătoare sunt transmise mai departe, îndobitocind şi mai mult populaţia.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii