Noutăți

Ați văzut Star Wars VIII: The Last Jedi? (Video)

  •  
  •  
  •  

Cercetătorii au chestionat 441 de persoane înainte și după ce au văzut ultimul episod din franciza populară, Star Wars VIII: The Last Jedi. Au vrut să vadă cum așteptările publicului au afectat plăcerea lor reală a filmului.

Descoperirile sugerează că este cel mai bine să nu mergi la Star Wars: The Rise of Skywalker, gândindu-te că o să-ți placă cu adevărat sau o să-l urăști, a spus James Alex Bonus, coautor al studiului și profesor asistent de comunicare la Universitatea de Stat din Ohio, SUA.

Așa cum v-ați putea aștepta, persoanele care au avut cele mai mari așteptări pentru The Last Jedi, dar care au fost dezamăgiți de film, au avut cea mai mică plăcere dintre oricine a participat la sondaj.

Dar ceea ce a fost cel mai interesant, a spus Bonus, au fost oamenii care se așteptau foarte puțin de la film, dar au ajuns să se simtă foarte fericiți după ce au văzut filmul.

Plăcerea lor generală a fost mai mică decât cei care s-au simțit la fel de bucuroși, dar care au intrat la film cu așteptări mai mari.

Un alt fapt interesant din studiu: Oamenii care, în primul sondaj, se așteptau ca The Last Jedi să-i facă să se simtă nostalgici, au fost mai predispuși să fi văzut filmul când au fost re-intervievați trei săptămâni mai târziu.

Așteptările cu privire la cât de fericiți s-ar simți nu au prezis comportamentul de vizionare.

Asta arată rolul important pe care îl joacă nostalgia pentru publicul francizelor consacrate precum Star Wars”, a spus Bonus.

Materiale furnizate pentru Science Daily de Universitatea de Stat din Ohio, SUA. Original scris de Jeff Grabmeier.

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii