AIM radionica curs online

Noutăți

Atenție! Cei 20.000 de imigranți sirieni din Serbia ar putea ajunge în România. Grănicerii noștri fac tot mai greu față presiunii…

Chiar dacă presa nu mai vorbește prea mult despre presiunea valului de imigranți, nu înseamnă că ea nu există. Astăzi, în Serbia, 20.000 de imigranți sunt blocați în drumul lor înspre Occident. Ungaria și-a ridicat garduri de sârmă ghimpată la hotar, singura rută mai accesibilă fiind în acest moment prin România. Și dacă în ultima vreme, grănicerii români au prins mai multe sute de imigranți care au traversat granița ilegal, dinspre Serbia, umblă vorba printre cunoscători că și ceilalți au aflat că România este o rută mai bună în drumul către occident.

Iar în condițiile în care mulți dintre politicienii români sunt vulpi cu mai multe fețe, iar cea mai mare parte a presei centrale este subordonată unor interese politice, ne putem aștepta ca, fără să fim preveniți, să ne trezim în România cu o mare parte dintre imigranții care se află acum în Serbia și, odată deschisă ruta, să urmeze și alții. Iar dacă Serbia sau alte state devin gazde, vor nu vor, așa am putea fi și noi. Să nu uităm că Iohannis s-a angajat față de Merkel, la vizita făcută în Germania în această toamnă, că România va primi câți imigranți vrea UE!!!

Iată mesajul îngrijorător care apare într-un articol scris de Cătălin Tache pe Național.ro:

“Le-o avea si presedintele turc Ergep Erdogan pe ale lui, dar cel putin liderul de la Ankara a fost foarte transant atunci cand a declarat ca nu intelege de ce ceilalti lideri europeni nu sunt de acord cu formarea unor zone „libere” chiar pe teritoriul Siriei, acolo unde sa fie protejati refugiatii de catre forte militare multinationale. Dar uite ca, in ciuda acestei propuneri pe deplin sustenabile, din toate punctele de vedere, mirajul unei vieti indestulatoare in Occident continua sa fie fluturat pe sub nasul refugiatilor, mai ales de organizatiile din „increngatura” de ONG-uri ale societatii civile puternic finantate de catre adepti ai globalizarii totale. Si astfel s-a ajuns ca zeci de mii de refugiati, mai ales sirieni, sa „vegeteze” de luni bune de zile in Serbia. Iar mai-marii de la Bruxelles nu au reusit sub nicio forma sa convinga administratia lui Viktor Orban nu doar sa primeasca benevol vreo cota de refugiati din Serbia, dar nici macar sa nu mai construiasca noi garduri la granita dintre cele doua tari. De asemenea, nici la vecinii nostri de la sud de Dunare nu au avut mai multi sorti de izbanda. Asa ca in timp ce ONG-urile sorosiste demasca pretinsa brutalitate extrema a politistilor bulgari, autoritatile de la Sofia sunt presate sa nu mai permita existenta „patrulelor populare” care vaneaza refugiati. Insa, drept raspuns, premierul bulgar le-a multumit public noilor „haiduci”. Asa ca sprijinitorii planului de relocare a refugiatilor din Serbia s-au reorientat catre tara noastra, mai ales ca, se stie doar, autoritatile de la Bucuresti se gudura si fac orice pentru niscai mangaieri pe cap din partea ambasadorilor occidentali. Si chiar daca nu vor recunoaste oficial ca ne vom capatui cu sirienii din Serbia, autoritatile de la Bucuresti sunt indemnate, pe canale mai mult sau mai putin diplomatice, sa mai tempereze profesionalismul politistilor romani si sa se inchida astfel ochii la grupurile tot mai mari de refugiati care, noapte de noapte, forteaza granita.”

Așadar, păzea!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Atenție! Cei 20.000 de imigranți sirieni din Serbia ar putea ajunge în România. Grănicerii noștri fac tot mai greu față presiunii…

  1. cetățeanul tulburat // 5 noiembrie 2016 at 4:06 // Răspunde

    Asta face parte din planul new world disorder, elita ne vrea amestecați și dacă ne și războim cu noii veniți, e perfect! Viața pe planetă e o mare minciună! În Australia se culeg armele poporului, în America urmează…viitorul sună nașpa.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii