Noutăți

Astăzi se împlinesc 130 de ani de la moartea lui Eminescu. Află povestea asasinării lui!!!

 •  
 •  
 •  

Genialul Mihai Eminescu, cel care lupta cu îndârjire pentru Transilvania și unirea românilor într-o Dacie Mare, NU a înnebunit și nici nu a fost bolnav de sifilis. Mihai Eminescu a fost victima unui asasinat politic ordonat de Imperiul Austro-Ungar și Germania și executat de trădătorii din România. El a fost sacrificat pentru că forțele externe doreau să impună României o alianță cu Imperiul Austro-Ungar și renunțarea definitivă la Transilvania, un lucru căruia Eminescu i se opunea cu toată ființa.

Aflați adevărul despre asasinarea lui Eminescu, alături de invitații mei: prof. univ. dr. Nae Georgescu, eminescolog, și George Roncea, jurnalist la ziarul Curentul. Emisiunea, realizată la Nașul Tv în anul 2013, a adunat sute de mii de vizualizări pe Youtube. Merită să o promovați! De asemenea, vă invit să urmăriți o a doua emisiune în care jurnalistul Miron Manega, redactorul șef al ziarului Certitudinea, ridică o întrebare delicată și provocatoare, în același timp: A fost implicată Masoneria în asasinarea lui Eminescu?

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Astăzi se împlinesc 130 de ani de la moartea lui Eminescu. Află povestea asasinării lui!!!

 1. Ieri ca si azi: tradatorii de tara si de neam n-au murit si nu vor dispare. Azi parca s-au inmultit. Nu stiu cat va mai dura si Romania de azi cu asa carmuitori!

 2. olaru anca irina // 12 iunie 2017 at 15:14 // Răspunde

  Atunci ce credibilitate are o carte precum “Eminescu – structura somato-psihica” de dr. Ion Nica, ed. Eminescu,Bucuresti, 1972?

 3. Despretuind Biserica noastra nationala si injosind-o, atei si francmasoni cum sunt toti, […] romanul ajunge a se simti strain in tara sa proprie.
  ( Mihai Eminescu, 14 august 1882–“Timpul”)
  Cum sa nu-si fi dorit dorit papusarii straini si cozile lor de topor din Romania, ca sa scape de aceasta “lumina peste timp” a spiritualitatii si culturii romane, cel ce era, nu doar poetul,scriitorul si gazetarul de geniu al romanilor, dar si un mare patriot, sustinator si organizator al romanilor din Diaspora!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii