Noutăți

ASTĂZI – Franța, într-un moment de răscruce. Vor schimba voturile francezilor grava situație actuală, marcată de nesiguranță și terorism?

În aceste momente, Franța se află într-un moment de răscruce al destinului său național. Oare va opta pentru continuarea politicilor favorabile importului masiv de imigranți, care a adus, până acum, un noian de necazuri și o cumplită stare de insecuritate pentru omul de rând? Sau, prin votul său democratic, poporul francez va alege o reală schimbare de direcție, pentru o Franță și o Europă mai sigure pentru cetățeni?

Deputatul român Daniel Gheorghe – cunoscut deja pentru convingerile sale conservatoare și opiniile curajoase, anti-Sistem, a afirmat aseară, cu privire la opțiunile în fața cărora se află Franța astăzi, că:

„Omul politic nu se vede după studii și profesii, ci după cuvinte și fapte. Candidatul Sistemului din Franța, Macron, repetă ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiană și susține necesitatea acomodarii cetățenilor francezi cu atentatele teroriste. Într-o țară în pragul anarhiei și în declin accelerat, acest mesaj ipocrit și defetist face mai mult rău decât orice decizie economică ori socială pe care o poate lua un guvern. Să spui asta e precum ai cere oamenilor să se acomodeze cu crimele împotriva umanității ori cu ciuma. Mâine, în Franța, nu este despre stânga și dreapta, ci despre supraviețuire. Non, non, non, a la Macron!” 

Așadar, vor merge francezii pe mâna corect politicului Macron, cel care pleacă de le premiza că francezii trebuie să se acomodeze cu răul, sau vor merge pe mâna așa numitei “extremiste” Le Pen, care promite stoparea imigrației și deportarea islamiștilor?

b

Text: Tomi Tohaneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii