Noutăți

ASTĂZI – Conferință în București: VIZITATORII DIN SPAȚIU – susținută de prof. dr. Dan Farcaș. Sala Dalles, de la ora 19:00. Detalii aici:

  •  
  •  
  •  

Un cercetător deosebit de serios, cu un spirit critic dezvoltat și cu o perspectivă de ansamblu asupra fenomenologiei OZN, profesorul Dan Farcaș este o comoară de informații inedite (Despre biografia profesorului Dan Farcaș poți afla mai multe în finalul acestui articol). Iar atunci când abordezi un subiect atât de delicat și controversat precum acesta, nu îți poți păstra credibilitatea decât dacă ești foarte riguros și exigent cu selecția informațiilor, ceea ce este cazul domniei sale.

Astăzi când FBI-ul ȘI CIA-ul și-au făcut publice dosarele OZN (o parte dintre acestea, desigur), când Vaticanul are un departament special a cărui activitate este destinată unei posibile întâlniri cu civilizațiile extraterestre și când declarațiile unor persoane cu funcții înalte în diverse state vorbesc deschis despre faptul că nu suntem singuri în Univers, putem presupune că se pregătește ceva, că populația este pregătită pentru (de ce nu?) o surpriză de proporții…

Tocmai de aceea, o conferință cu un astfel de subiect, susținută de un om avizat, este mai mult decât bine venită. Este o oportunitate de a afla cele mai inedite lucruri despre acest fenomen, o oportunitate de a descoperi, cu argumente cât se poate de solide, ce este adevărat și ce nu în legătură cu Obiectele Zburătoare Neindentificate și cu posibila vizitare a Terrei de către civilizații extraterestre.

Afis-Cunoaste lumea-OZN2

Așadar, vă invităm la o conferință deosebit de interesantă, astăzi, 19 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Dalles din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 18 – lângă Intercontinental). Biletele pot fi cumpărate de la anticariatul aflat la intrarea în Sala Dalles (între orele 09:00 – 19:00).  Intrarea la eveniment se va face începând cu ora 18:30. Vă așteptăm cu drag! NOTĂ – În finalul conferinței se va iniția un dialog cu publicul, profesorul Dan Farcaș urmând să răspundă întrebărilor publicului.

DandfarcasDespre Dan Farcaș – A absolvit facultatea de matematică și fizică la Timișoara. Are un doctorat în matematici la Universitatea București. Din 1962 a lucrat ca informatician la calculatorul electronic MECIPT-1, de la Institutul Politehnic din Timișoara, unde a realizat primele simulări de rețele neuronale din România. A condus și a realizat, din 1968, la CEPECA, mari proiecte de informatizare, a predat cursuri de informatică. După 1990 a fost director la Institutul Român de Management, director și director adjunct al Centrului de Calcul și Statistică Sanitară, consilier temporar al Organizației Mondiale a Sănătății și expert al Comisiei Europene pentru informatizarea ocrotirii sănătății in România. A fost ales în 1993 membru titular al Academiei de Științe Medicale și a fost în perioada 1991-2010 vicepreședinte al Societății Române de Informatică Medicală. Din 2013, este membru al Comitetului Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii al Academiei Române.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on ASTĂZI – Conferință în București: VIZITATORII DIN SPAȚIU – susținută de prof. dr. Dan Farcaș. Sala Dalles, de la ora 19:00. Detalii aici:

  1. Puteti face un live pe youtube ? sau facebook? As fi dorit mult sa fiu si eu acolo,dar din pacate sunt in strainatate.Multumesc.

  2. Buna ziua ,si eu ma interesez da ca se poate live urmarirea conferintei.
    Multumesc stefan p.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii