Noutăți

Astăzi – CIA a publicat online informații desecretizate despre OZN-uri și experimentele paranormale pe care le-a făcut. 13 milioane de pagini!!!

 •  
 •  
 •  

13 milioane de pagini, adunate în 800.000 de fișiere – acesta este volumul de informații făcute publice, astăzi, de CIA. Cum s-a ajuns la o astfel de decizie? Ei bine, un ONG  a deschis un proces împotriva agenției. După doi ani de formalități, documentele au fost făcute publice, fiind prima oară când CIA face așa ceva. Acestea conținând lucruri bulversante – de la informații despre observarea unor OZN-uri, până la descrierea unor experimente paranormale sau psihice, ori cercetări științifice de graniță făcute în folosul agenției americane de informații, relatează BBC.

Conform Digi24.ro, <<Printre documentele neobişnuite publicate online se numără rapoarte ale aşa-numitelor proiecte Stargate. Aceste proiecte s-au desfăşurat în perioada 1970-1995 şi au explorat potenţiale fenomene psihice şi experienţe extrasenzoriale cu aplicaţii militare şi civile. Se pare că americanii au executat un experiment inclusiv asupra mediumului Uri Geller în 1973. Rapoartele experimentului arată cum mediumul a reuşit să reproducă parţial anumite imagini, care erau desenate într-o cameră separată, uneori cu o acurateţe ridicată. Agenţii au notat că mediumul şi-a demonstrat abilitatea de percepţie paranormală „într-o manieră convingătoare şi lipsită de ambiguitate”.>>

Desigur, trebuie să fim naivi să credem că CIA a desecretizat toate documentele de acest fel. Cu siguranță, cele mai importante au rămas mai departe TOP SECRET, fiind accesibile doar unei elite din cadrul agenției.

Cu toate acestea, tot mai multe semne ne fac să credem că este posibil ca, în viitorul apropiat, să se facă o mare dezvăluire în legătură cu viața extraterestră și că în acești ani populația planetei este pregătită încet, încet, pentru a preveni un șoc cultural pe fondul căruia fundamentaliștii religioși să decreteze venirea Apocalipsei.

În finalul acestui material vă invit să urmăriți două emisiuni foarte interesante pe care le-am realizat și care ating aceste subiecte:

 1. Vizitatorii din Spațiu. Enigmele Terrei – invitat dr. Dan Farcaș, informatician, președinte al ASFAN
 2. Războiul ppsihotronic și controlul minții – invitat Gen. rez. dr. Mircea Chelaru

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on Astăzi – CIA a publicat online informații desecretizate despre OZN-uri și experimentele paranormale pe care le-a făcut. 13 milioane de pagini!!!

 1. Ce ma’?!Pina acolo or ajuns astia?Apai,daca si pe astia i-o obligat sa puie hirtia la hirtie,plasticu’la plastic si sticla la sticla,ai de musai,no!

 2. Pentru informatii pe acest subiect al Disclosure ET si SSP vedeti Gaia pe youtube plus DAvid Wilcock.

 3. cetățeanul tulburat // 19 ianuarie 2017 at 5:35 // Răspunde

  Pentru cei ce cunosc engleza bine recomand tuturor celor interesați să caute pe YouTube: Phil Schneider el e singurul care a vărsat la suprafață ce se află în subteran la area 51 și deep underground military base los Alamos laboratory…a ținut 3 conferințe, inregistrate video în 95 în 3 locații diferite apoi a plătit cu viața…

  • Stiu foarte bine de el, dar totusi ma intreb daca toate acestea sunt adevarate in conferintele respective! E suspect oricum modul cum a murit!

 4. cetățeanul tulburat // 19 ianuarie 2017 at 18:03 // Răspunde

  Nu e suspect deloc, i-au închis gura în ianuarie 96 pentru că avea de gând să vorbească să afle câți mai mulți oameni ceea ce ni se pregătește!

 5. si extraterestrii au fost de acord? 😀

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii