Noutăți

Astăzi – Atac jihadist în Melbourne, Australia, în numele ISIS. Doi bărbați au murit și trei polițiști au fost răniți

  •  
  •  
  •  

Poliția din Melbourne a ucis, luni, un bărbat care a luat prizonieră o femeie și care a sunat înainte la un post de televiziune spunând că ceea ce face este ”pentru ISIS și pentru Al-Qaeda”, scrie Daily Mail. Atacatorul și încă un bărbat au murit și trei polițiști au fost răniți în timpul intervenției.

Polițiștii au intervenit pentru a-l neutraliza pe un bărbat care ținea prizonieră o femeie și care folosea o armă cu care a fost ucis anterior un alt bărbat. Înainte ca oamenii legii să intre peste el și să-l ucidă, atacatorul a sunat la postul de televiziune Channel 7 și a spus că atacul său este în numele Statului Islamic și al Al-Qaeda. În timpul apelului pe fundal se auzeau țipetele femeii care era ținută ostatică.

Cu o oră înainte de asediul poliției, locuitorii din zonă au anunțat o „explozie puternică” care a zguduit întreaga clădire, în jurul orei locale 16:30.

Citește mai mult: Libertatea

Vezi și: http://www.express.co.uk/news/world/813094/melbourne-explosion-australia-hostages-brighton-terror


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Astăzi – Atac jihadist în Melbourne, Australia, în numele ISIS. Doi bărbați au murit și trei polițiști au fost răniți

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii