AIM radionica curs online

Noutăți

Asistentul vocal Alexa, aparţinând Amazon, ne va învăţa cum să gătim

Discovery Inc. se alătură gigantului Amazon pentru a lansa serviciul “Food Network Kitchen”, un nou serviciu de streaming cu abonament lunar care le va oferi utilizatorilor “instrucţiuni interactive, în direct, pentru a găti, din partea unor experţi culinari din diferite părţi ale lumii, prin vocea asistentei Amazon, Alexa, conform The Wrap.com.

Serviciul va putea fi folosit şi pentru a comanda ingredientele necesare sau echipamentele de bucătărie de care este nevoie, dar şi pentru a accesa peste 800 de cursuri de bucătari.

Clienţii vor putea accesa conţinutul acestui serviciu prin intermediul asistentului vocal Alexa.

Spre exemplu, cei care doresc să pregătească o cină specială acasă, pentru cineva drag, îi pot solicita Alexei să-i ajute să aleagă aperitivul, felul principal şi desertul navigând printre miile de reţete şi sutele de clase culinare LIVE sau la cerere din cadrul aplicaţiei.

Conform realizatorilor acestui serviciu, va fi suficient să întrebi “Alexa, de ce ingrediente am nevoie?” sau “Alexa, ce trebuie să fac în continuare?”, pentru a naviga prin acest serviciu fără ajutorul mâinilor.

De asemenea, Alexa va putea salva reţetele preferate pentru a fi accesate ulterior cât mai uşor şi rapid.

Citește mai mult: DC News


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii