Noutăți

Așa arată limuzina lui PUTIN. Un proiect de 54 de milioane de dolari! Câți cai putere are?

  •  
  •  
  •  

Proiectul Kortezh (cortegiu / caravană – în traducere) costă 54 mil. $ şi e gândit pentru 4-5.000 de ruşi care vor o limuzină blindată cu un motor gigantic Porsche. Puterea estimată din surse ruseşti e de 800 de cai dintr-un motor V12. Primele unităţi care se vor livra la anul ajung la oficialii din Guvernul Rusiei, inclusiv la preşedintele Putin.

Conform RIA Novosti şi The MoscowTimes, limuzina o să aibă 3 declinări: sedan, SUV şi van. Producţia începe anul ăsta la Centrul Ştiinţific de Cercetări în Automobile  şi Institutul pentru Motoare din Moscova, scrie Promotor.

masina putin 2

200 de bucăţi din toate tipurile de caroserii vor fi construite în primul an de producţie, apoi restul de până la 5.000, până la sfârşitul lui 2020. Denis Manturov, Ministrul Comerţului şi al Industriilor a confirmat pentru agenţia de ştiri Sputnik zvonurile că Porsche livrează motoare pentru noua limuzină a preşedintelui Putin. Proiectului i-au fost alocate 54 mil.$, care înseamnă cercetare şi prototipuri.

Sursa: Gandul.info


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Așa arată limuzina lui PUTIN. Un proiect de 54 de milioane de dolari! Câți cai putere are?

  1. Manuela Popa // 30 martie 2017 at 11:36 // Răspunde

    Nu are rost sa invidiem asa ceva! Arata ca un cosciug pe patru roti. Si, da, cei care umbla in masini ca astea sunt deja morti…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii