Noutăți

Așa arată câțiva dintre cei care vor juca roluri de războinici în filmul ZALMOXIS. Vezi mai multe imagini aici:

  •  
  •  
  •  

În urmă cu două săptămâni și jumătate am anunțat realizarea unui casting pe bază de fotografii, pentru figurație simplă și figurație specială în filmul artistic ZALMOXIS. Peste 300 de persoane au răspuns invitației noastre. Și propunerile vin în continuare…

Conform analizei echipei de casting, din cei peste 300, aproximativ 150 au tipologii faciale și constituții fizice potrivite cu ceea ce ne dorim. Cu alte cuvinte, au trecut de această preselecție, urmând ca la momentul potrivit să fie invitați în București pentru nivelul următor al castingului. (în următoarele zile, toți cei care ne-au trimis fotografii vor fi informați personal despre rezultatul castingului)

Printre cei care au trecut preselecția sunt mulți sportivi de performanță, practicanți de arte marțiale, kickboxing sau judo; de asemenea, sunt și mulți dintre membrii asociațiilor de reconstituire istorică din toată țara. Desigur, e vorba și de un număr consistent de actori profesioniști.

Dintre toți aceștia am selectat 9 persoane care ne-au trimis fotografii artistice reușite și, cu acordul lor, am realizat un montaj pe care îl facem public astăzi pentru a vă arăta standardul la care echipa noastră vrea să lucreze pentru acest film.

Precizăm că fotografiile care apar în clip sunt fotografiile personale trimise de participanții la casting. În film imaginea războinicilor va fi adaptată la vremea și specificitățile secolului VI î.e.n.

Vizitează site-ul oficial: http://zalmoxis.info/

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. De săptămâna viitoare vom demara un al doilea casting foto. De data aceasta pentru femei.

În bannerul din capul articolului îi puteți vedea pe Daniel Catană, Camil Popa și Ovidiu Măcinic.

Vezi montajul aici:

Primul Teaser al filmului ZALMOXIS:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Așa arată câțiva dintre cei care vor juca roluri de războinici în filmul ZALMOXIS. Vezi mai multe imagini aici:

  1. Super. Tineti-o tot asa! Avem gene bune, oameni cu potential – ne trebuie doar educatie pentru a ne recapata stima de sine, vointa, perseverenta si determinarea de a progresa si de a fi un popor prosper, responsabil si fericit. Meritam un alt loc in Europa. Nu renuntati si, pana la urma, ne-om trezi!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii