Noutăți

Artizanul proiectului Legii vaccinării obligatorii, Florian Bodog, este dovedit ca plagiator! Iar un astfel de hoț ne-a dat nouă lecții de responsabilitate socială!!!

Adevarul.ro: Senatul Universităţii de Vest Timişoara (UVT) a avizat, vineri, concluziile Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD) şi a propus retragerea titlului de doctor pentru fostul şef de la Sănătătate, Florian Bodog, acordat pentru teza doctorală intitulată „Managementul şi marketingul unităţilor sanitare“, susţinută în anul 2008.

„Comisia de Etică a UVT (…) a vorbit despre ‘existenţa unui grad de similitudine de 36% în teza de doctorat’ (adică a plagiat peste o treime din lucrare – n.n.) a domnului Bodog F. Florian Dorel şi a observat că ‘aceasta nu respectă standardele de calitate actuale şi etica profesională în modul de elaborare şi redactare a tezelor de doctorat’. În data de 20 iulie, rectorul UVT, respectiv directorul CSUD au făcut două solicitări separate către Comisia de Etică, pentru a lămuri dacă gradul de similitudine poate fi asociat cu plagiatul şi dacă atunci când vorbeşte despre standardele actuale de etică, ele sunt valabile şi în raport cu momentul susţinerii tezei“, se arată într-un comunicat al UVT, citat de Agerpres.

„În data de 25 iulie, CSUD a luat act de această clarificare a Comisiei de Etică şi a constatat că trebuie declanşată procedura legală prin care IOSUD-UVT propune CNATDCU retragerea titlului de doctor. Această propunere a fost avizată astăzi, 27 iulie, de Senatul UVT. Toate documentele vor fi transmise, cu semnătura rectorului UVT, către CNATDCU, în cursul zilei de luni, 30 iulie“, mai precizează sursa citată

Stiripesurse.ro: Jurnalista de investigații Emilia Șercan: “O mică exclusivitate. Florian Bodog este de astăzi plagiator cu acte în regulă. Senatul Universității de Vest din Timișoara (UVT) a votat în această dimineață constatarea plagiatului în teza de doctorat a fostului ministru al Sănătății și retragerea titlului de doctor. Documentele vor fi transmise luni către Ministerul Educației și CNADCU, mi-au declarat surse din UVT.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Artizanul proiectului Legii vaccinării obligatorii, Florian Bodog, este dovedit ca plagiator! Iar un astfel de hoț ne-a dat nouă lecții de responsabilitate socială!!!

  1. Să fim serioşi ! Plagiatorul Bodog nu este artizanul nici unei legi, cu atât mai puţin a celei ce impunea vaccinarea obligatorie ! El doar a primit-o în plic prin intermediari din străinătate şi a bătut palma asumându-şi infamia pentru a primi funcţia de ministru ! Atât şi nimic mai mult …

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii