Noutăți

Artefacte misterioase. De vorbă cu un om care a vizitat cele mai enigmatice locuri de pe planetă…

Am fost vizitați de extratereștrii, sau cândva, pe Terra, a existat o civilizație foarte avansată, acum dispărută? Aceasta este întrebarea pe care ți-o pui inevitabil atunci când descoperi artefactele uluitoare care prezintă figuri de cosmonauți în sculpturi sau picturi străvechi.

Mai mult decât atât, o serie de construcții ieșite din comun, cum ar fi Piramidele Egiptene, complexul de la Tiahuanaco, complexul de ziduri cu bolovani “moi” din Cuzco și multe altele, sunt probe ale unei tehnologii uimitoare, pe care nu o înțelegem; și, cel mai important, vorbim despre construcții pe care nu le putem realiza sau pe care le-am realiza extrem de greu astăzi, cu toată tehnologia de care dispunem. Și atunci?

Cine sunt marii creatori ai acestora? Varianta oficială a istoriei nu ne ajută pentru că ea este plină de răspunsuri care pot fi demontate și de liceeni…

După ce a călătorit o viață pe toată planeta, căutând să descopere cele mai enigmatice locuri și artefacte, cunoscutul jurnalist, scriitor și realizator tv Alexandru Mironov, a venit la emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii (difuzată la Nașul Tv) pentru a ne vorbi despre aceste lucruri și pentru a ne spune la ce concluzie a ajuns.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii