Noutăți

Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic. Ținta ești tu!

 •  
 •  
 •  

“Este vorba despre un nou tip de criminalitate, necunoscut, pentru care nu exisă legislaţie, nici specialiști sau măsuri de evaluare și care provine din scăparea de sub control a armelor cu energie dirijată prin folosirea lor pe civili, arme neconvenţionale antipersonale cu tir invizibil cu ochiul liber, care distrug de la distanţă nelasând urme, pătrund prin orice material, produc grave prejudicii fizice si psihice victimelor, fiind letale. Aceste arme neconvenţionale permit actualmente tortura și crima perfectă, făptuitorii scăpând de sub incidenţa legii din lipsă de urme.” (Lect. univ. Laura Petrescu)

Despre aceste lucruri vom vorbi în noul episod al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, pe care îl puteți vedea mai jos. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și, în reluare, miercurea de la ora 12:30 și sâmbăta de la ora 19:00.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic. Ținta ești tu!

 1. eu simt de mult timp ca se folosesc aceste arme neconventionale.am zile in care ma simt atit de rau psihic desi nu am probleme incit am mers la psihiatru crezind ca am ceva si mi-a spus ca sint foarte sensibila .ulterior tot cautind pe net am aflat mai multe despre razboiul dus cu arme ca astea si am facut corelatia.cind am scris comentind spre exemplu un articol ca cel al dv mi s-a zis ca sufar de teoria conspirationista ori ca sint nebuna

 2. ..poate fi vazut!Fascicolul seamana cu un tubusor de apa degazata asemanator cu cel folosit la fintinile luminoase.Daaa,este o problema,a iepurelui;daca iepurele ar auzi detunatura armei inainte ga glontele sa loveasca ,nu ar putea fi impuscat niciodata!Au multe hibe,una cel putin capitala….plantele!Viper,nu esti sensibila!Ai de fapt o rezistenta,pastreaz-o,fara teama…cei sensibili cedeaza sau au cedat deja.Esti propriul tau psihiatru;esti nebuna!?,,daaa,sunt naroada satului si imi fac foarte bine meseria!”Sunt de fapt doar mici lucrusoare ,tot mai prezente in ultimul timp,peste tot.Cele serioase au dimensiuni respectabile,sunt stationare.Prind si ei pe cine pot!:))Daca se intelege,batrinii spuneau ca,de diavol scapi intr-un singur fel:piei,dispari! :))

 3. Super, a inceput un nou ciclu de emisiuni interesante.

 4. Am putea folosi asemenea arme impotriva leprelor din guvern parlament, si acolitilor lor care ne-au distrus si ne distrug tara in continuare…ma tem ca pasnic si civilizat nu avem nici o sansa….deja ,incet incet dupa ce au distrus tara, incep sa ne extermine fizic prin programe de vaccinare si alte timpenii….

 5. Mi-aduc aminte de o emisiune (a lui Cristi Brancu) in care s-a prezentat o doamna in varsta (nu stiu in ce zona a tarii locuia), locuia intr-un apartament impreuna cu sora ei, aceasta fiind foarte bolnava; aceasta doamna spunea ca are in casa un miros ciudat, care le fac rau sanatatii, iar reportera care s-a prezentat in casa acestora cu un aparat pentru depistare noxe, gaze, a spus ca aparatul a depistat o forma de iradiere destul de pronuntata.

 6. Iencean Florica // 9 august 2019 at 7:15 // Răspunde

  Cei 2 vecini de la apartamentul 9,in urma cu 5 ani,au achizitionat un fel de “arma neconventionala” cu,care mi-au distrus mare parte din electrocasnice,imi chinuiau motanelul surd,facindu-l sa tipe;in ultimii 2 ani,im inchideau telefonul fix si mobil,imi inchideau calculatorul,nu de mult l-au distrus,in aceiasi noapte, impreuna cu sursa de alimentare.Sunt trezita din somn cu acea “arma”.
  Politia nu a luat nici o masura.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii