Noutăți

Armata suedeză: Migranții vor declanșa un război în Europa

  •  
  •  
  •  

Un document al Armatei suedeze relevă că un război ar putea izbucni în Europa în câțiva ani din cauza crizei migranților, scrie Breibart.com, citat de flux24.ro.  Suedia, care nu a participat la nici un război de 200 de ani, ar urma să fie parte din conflict, indică documentul. Mai mult chiar șeful armatei suedeze Generalul Anders Brännström a confirmat raportul și a anunțat manevre militare săptămâna viitoare.

Brännström citat de cotidianul  suedez Aftonbladet a indicat posibilele cauze ale acestui război: migranții, campanii militare ale ISIS în Europa și situația din Ucraina.

Este neobișnuit, spune Breibart, ca șeful profesionist al unei armate să vorbească public de aceste chestiuni.

Breitbart Londra l-a intervievat pe șeful recent pensionat al Ministerului Regatului Unit de Dezvoltare a Apărării care a spus că grupuri islamiste teroriste  ar putea începe în curând să lanseze raiduri teroriste pe coastele din sudul Europei. Amiralul Parry a declarat că islamiștii ar putea urma exemplul atacurilor mortale din Mumbai din 2008, când un comando islamist a debarcat din bărci rapide și a luat cu asalt orașul ucigând 150 de persoane.

Jurnalista conservatoare americană Pamela Geller a publicat pe siteul ei un caz care indică că în Suedia poliția nu mai face față migranților musulmani.

Potrivit informațiilor, politiștii suedezi ar fi vrut să intervină într-un centru de migranți, unde un băiat de 10 de ani a fost în mai multe rânduri violat. Politiștii au fost nevoiți să fugă pe ușa din spate în urma revoltei migranților.

Sursa articol: http://www.flux24.ro/document-exploziv-al-armatei-suedeze-migrantii-vor-declansa-un-razboi-in-europa/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Armata suedeză: Migranții vor declanșa un război în Europa

  1. Câtă vrajajala, poate ca forțele din umbra ăsta vor.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii