Noutăți

Armata SUA a testat cu succes “RAZA MORȚII”. Realitatea se confundă cu SF-ul… VIDEO

Cu ceva timp în urmă vorbeam, într-una din emisiunile pe care le realizez pe Nașul Tv, despre o invenție făcută de Tesla, numită RAZA MORȚII, o invenție care a provocat multe dezbateri în acea vreme (puteți viziona emisiunea aici: FANTASTICELE INVENȚII ALE LUI NICOLA TESLA).

După ce a fost în atenția lumii, invenția cu care Tesla credea că va aduce pacea pe pământ datorită imensei sale forțe, văzute ca fiind una cu rol de descurajare, a fost ocultată, așa cum s-a întâmplat și cu alte invenții create de geniul istro-român.

Dar, se pare, nu definitiv… Astăzi, armata SUA anunță că a realizat cu succes primele teste la un sistem dotat cu arme laser montate pe avioane de luptă sau pe drone.

„Scopul programului HELLADS (Sistemul de Apărare cu Energie Laser lichidă) este să producă un sistem de armament laser de 150 de kilowaţi care este de zece ori mai mic şi mai uşor decât un laser actual cu o putere similară, putând fi integrat într-un vehicul aerian tactic pentru apărarea împotriva ameninţărilor de pe teren. Rezultatele cercetărilor au demonstrat o putere suficientă şi o calitate bună a razei, astfel încât se va trece la testele pe teren“, se arată în comunicatul Darpa.

raza mortii 2

Trecând peste faptul că lucrurile care sunt făcute publice nu sunt vârful tehnologiei de care dispune o armată cum este cea a SUA, ne întrebăm  dacă la baza acestei tehnologii stau principiile acelei Raze a Morții la care a lucrat și Nicola Tesla.

În orice caz, această teribilă cursă a înarmării pe care o operează marile puteri, în acest context geopolitic foarte tulbure, nu anunță nimic bun. Când rușii prezintă cu surle și trâmbițe că au realizat cea mai performantă rachetă de interceptare, când americanii se joacă prin fața noastră cu arme laser montate pe avioane…

Așa numita Nouă Ordine Mondială (a se citi “viitoarea DICTATURĂ GLOBALĂ”) are nevoie de un nou război generalizat pentru a se putea instala? Aceasta este întrebarea!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on Armata SUA a testat cu succes “RAZA MORȚII”. Realitatea se confundă cu SF-ul… VIDEO

 1. POPESCU MARIA // 27 mai 2015 at 12:35 // Răspunde

  SUPER,IMPORTANT SI INTERESANT.OAMINI DE INALTA CALITATE.BRAVOOOO!!!

 2. Cu rezervele de rigoare.Orice rază laser dacă atinge un obiect strălucitor vine înapoi în ochii celui care a lansat-o, sunt cazuri şi în armata noastră care au luat-o în freză. În prezent SUA a rămas în urmă şi mai anunţă câte o povestire ca să nu creadă lumea că ei sunt slabi.De câţiva ani se tot chinuie să rezolve problema rachetelor antirachetă pe care doresc să le aducă şi în România, dar nu prea le iese la experimente. În Războiul din Golf au tras şi 27 de rachete Patriot împotriva unei rachete irakiene care avea o viteză redusă, sub 1000 kmh.Ce vor face dacă va veni o rachetă cu viteză mare, nu dau exemplu, de cca 7000 km/h dinspre o ţară mare.

 3. Cu ceva timp în urmă vorbeam, într-una din emisiunile pe care le realizez pe Nașul Tv, despre o invenție făcută de Tesla, numită RAZA MORȚII, o invenție care a provocat multe dezbateri în acea vreme (puteți viziona emisiunea aici: FANTASTICELE INVENȚII ALE LUI NICOLA TESLA).

  După ce a fost în atenția lumii, invenția cu care Tesla credea că va aduce pacea pe pământ datorită imensei sale forțe, văzute ca fiind una cu rol de descurajare, a fost ocultată, așa cum s-a întâmplat și cu alte invenții create de geniul istro-român.

  Dar, se pare, nu definitiv… Astăzi, armata SUA anunță că a realizat cu succes primele teste la un sistem dotat cu arme laser montate pe avioane de luptă sau pe drone.
  Exista o problema mare.Tesla a avut intentii bune si frumoase,insa din pacate majoritatea inventilor lui sunt folosite pentru ucidere in masa.In acest caz cand un spirit sa zicem avansat care pune mitraliera in mana unor pusti dezaxati,numai constituie un bine asupra omenirii.Omul e judecat dupa fapte nu dupa intentiile bune.iNAINTE DE A FACE NISTE INVENTII PE O PLANETA TREBUIE SA VEZI CE SPIRITE DAINUIE PE ACEA PLANETA.In mod involuntar Tesla mai mult a omorat decat a facut bine.Sunt convins ca stia si singur ca nu venise pe o planeta de mireni,ci doar de animale intelectuale,dar nicidecum oameni.Istoria atesta ca sa asa zisi oameni de pe pamant au facut sacrificii si genociduri atroce incepand cu aztecii,inchizitia care a torturat si omorat intr-o veselie,revolutia franceza.Aici orice ati spune exista doar o rasa hibrida care in orice moment datorita unor defectiuni genetice ar comite monstruozitati lejer,nu ca nu o face deja,vezi ce fac mutanti din Isis,vezi ce au facut nemtii in al doilea razboi mondial prin omorarea a milioane de evrei,si cate carnagii au comis toti cotropitorii,toti fanaticii religiosi,biserica catolica,comunismul,si poti deduce ca te afli intr-un iad sau groapa de gunoi a galaxiei cosmetizata cu niscaiva ”new age”.
  Asadar se spune ca omul este judecat dupa rezultatele faptelor si nu dupa intentiile bune.Ma gandeam ca pe aici lipsesc cu desavarsire ghizii,daca sunt uni sunt mai degraba gardieni,care iti mai faciliteaza cateun serviciu,pe care noi in negura mintii il percepem ca fiind mana cereasca.Ne hranim cu surogate si ne prefacem a fi totul bine,spiritual si frumos,ca sa nu sucombam in fata acestei desertaciuni in care ne aflam.

  Nu as vrea sa rapesc nimanui nicio speranta,uneori si in acest iad,iti poti crea un paradis.Exista aceasta natura frumoasa in care cand te duci,cum ar muntii cu padurile ei cu animalutele,poti sa evadezi cat de cat.Altfel ,lumea este un imens spital de nebuni cum zicea Osho.

  Exista cativa pasi simpli care pot demonstra ca suntem inca in stadiul animal,cu tendinte agresive puternice,dar ca am avea si un echipament specific oamenilor,din pacate aproape complet neutilzat, cum ar fi lobii frontali.

  Daca un lot de asa zisi oameni de pe pamant ar fi dusi intr-o societate normala de pe o alta planeta,si ar fi adusi din nou aici, sa zicem peste 10 ani,acestia intr-un an de zile ar muri.S-ar sufoca sub imperiul noxelor mentale si agresivitatii.
  In mod paradoxal,hmmm,intradevar ce ciudat.Ca sa supravietuiesti cu adevarat pe aici,nu iti poti permite sa fi om.Imi aduc aminte de dragi mei calauzitori ai vietii,si retardati in acelasi timp,cum imi spuneau ei dragutii,ca eu sunt atat de bland,calificativul era de fapt ca sunt prost,si ca o sa-mi manance cainii mamaliga din mana.OARE LA CE SE REFEREA? Si au avut dreptate.Vrei sa supravietuiesti ? Cum e sa ti se spuna o viata intreaga ca esti prost,sa fi facut mort,doar pentru ca ai refuzat sa fi smecher si sa-ti inseli semenii.Lucru de altfel cotidian ,dezvoltare personala,persuasiune,marketing,ascensiune,ce sunt ? Fi mai bun ca altul,ia-i fata lui ala.Fa-l din vorbe.Fa reclama buna,sa cumpere si daca nu ae nevoie.Oare de ce au aparut carti ca ”Minciuna a doua natura” sau ”De ce se ucid oamenii”.Cel mai grav este ca un animal sa detina inteligenta,fiindca atunci nu mai ucide doar din nevoie,ci din placere.Asadar daca aceasta specie nu-si va depasi handicapul,trecand intradevar la stadiul de om,se va suprima singura.

  Imagineaza-ti ca exista doar niste mutanti bipezi,care in orice moment,pot fi ”teleghidati” sa lanseze bombe,rachete atomice,nucleare,fiindca ei isi fac doar serviciul,intocmai cum tu invarti hartogaraie la birou.Practic ei nu isi iau salariul daca nu ar distruge vreo doua orase ca Hiroshima sau Nagasaki.Eu sigur as numi asta indatorire de serviciu.Practic,aceasta specie nu mai poate cobora mai mult de atat in infernul si tenebrele mintii umane.Dupa aceea ganditi-va cu cata dezinvoltura accepti,ca acesti retardati,sa fie prietenii tai,vecinii,tai,sotul tau.Si noi numim asta ”inteligenta emotionala”.Nu discrima,ce daca ti-a omorat o ruda intr-o tara ,un prieten din alta tara,poate un frate care a emigrat,bine ca nu esti singur.Uneori este chiar cool( cuvant inventat de cei care se ocupa cu spalarea de creiere),deci este chiar cool,sa-l intrebi,frate cati ai parlit cu rachetele tale?Traiasca retardul sub toate formele.

  Stephen Hawking: „Agresivitatea va duce la un război nuclear, care ar însemna sfârşitul rasei umane”

  Uitaţi de asteroizi, plăgi sau de alte calamităţi. Fizicianul şi cosmologul britanic Stephen Hawking spune că ne confruntăm cu o ameninţare mult mai apropiată – este vorba despre propriul nostru comportament.
  „Eşecul uman pe care mi-aş dori să îl corectez este agresivitatea”, i-a spus Hawking câştigătoarei unui concurs organizat în Londra.
  „Probabil că a reprezentat un avantaj în perioada oamenilor cavernelor pentru a avea mai multă mâncare, mai mult teritoriu sau un partener, însă acum ameninţă să ne distrugă pe toţi”, a precizat fizicianul.
  Adaeze Uyanwah, în vârstă de 24 de ani, din California a câştigat premiul ”Vizitatorul de onoare” în cadrul unui concurs organizat de portalul visitlondon.com. Premiul a inclus şi un tur al muzeului de ştiinţă din Londra, alături de Stephen Hawking.
  În timpul turului, Uyanwah l-a întrebat pe Hawking ce trăsătură umană şi-ar dori să schimbe şi ce trăsătură ar trebui cultivată.
  Hawking a ales agresivitatea, avertizând că un război nuclear ar putea duce la sfârşitul civilizaţiei şi chiar al rasei umane.
  Agresivitatea ar trebui înlocuită de empatie care ”ne aduce la un loc, într-o stare de pace şi iubire”.
  Fizicianul a mai adăugat că viitorul speciei umane este în spaţiu.
  „Cred că viitorul pe termen lung al rasei umane este spaţiul, în sensul că reprezintă o asigurare de viaţă importantă pentru supravieţuirea noastră, prin prevenirea dispariţiei umanităţii, prin colonizarea altor planete”, a argumentat Hawking.
  Uyanwah spune că va ţine minte această întânire pentru tot restul vieţii.
  „Este incredibil să mă gândesc că în câteva decenii, când nepoţii mei vor învăţa despre Stephen Hawking la ora de ştiinţă, eu voi putea să le spun că l-am întâlnit personal”, a povestit tânăra.
  Un reputat specialist in domeniul ”sugestiilor subliminale”,a fost intrebat de catre un reporter.Ce ar face daca ar vrea sa distruga o societate ?
  Iar acesta i-a raspuns,ca exact ce se face.Ar da multe reclame si filme cu continut sexual si pornografic,si multa violenta in filme.De celelalte emisiuni si circuri prin care se inoculeza teama si frica nu mai vorbim.

  Inca un lucru interesant.MA INTREB CINE NE-A TRANSFIGURAT,SI NE-A SPUS ”OAMENI”.OAMENII SUNT DE FAPT ZEI,CUVANTUL OM ARE ATRIBUTE SPECIFICE ZEILOR,POATE CA CINEVA A VRUT CANDVA CEVA CU ACEASTA RASA,A AVUT CEVA COMPASIUNE FATA DE SCLAVI,INSA NU A DUS VORBA PANA LA CAPAT,CA SA AVEM CU ADEVARAT STATUTUL DE OAMENI.

  • Ptr.fiecare an in tehnologia mondiala armata SUA este cu 44 de ani mai inainte, doar area 51Nevada se afla inaintata in stinta si tehnologie cu 64 de ani fata de restul Americii ,omenirea nu este pregatita sa vada tehnica si stinta de care dau dovada Americani,ei lasa stinta sa evolueze si vin doar cu un pas in fata,asta face parte din stinta sa nu iesi cu tot ce ai si poti ca Romanu din prima si apoi nimic! Sa nu uitam ca Nicolas Tesla a trait si murit in SUA iar notitele lui nu au fost gasite in camera de hotel dupa moartea lui,oare unde sunt ??? Crezi ca CIA,NASA au lasat sa le scape un asemenea viitor din mana?

 4. Inpresionant comentariul tau domnule “Om” Probabil si tu ai inpresia ca nu esti de pe aceasta planeta,probabil si tu ai avut probleme de sociabilitate cind erai in faza de crestere pt a creste cu o doza de agresivitate superioara normei inpotriva celor agresivi! nu vreau sa te critic in ceea ce spui,dar nu cred ca Stephen Hawking este cel mai inteligent om de pe pamint.El spune ca ne vom distruge datorita razboaielor nucleare dar e gresit ceea ce gindeste el.Pt ca doar citeva zeci de bombe nucleare lansate concomitent nu pot distruge toata umanitatea……restul sutelor de bombe nelansate nu vor mai putea fi activate datorita faptului ca omenirea va fi oripilata si foarte mult slabita dupa effectul cauzat de primele 10 bombe,lumea va fi privata de lucruri esentiale traiului cu care era obisnuita zi de zi,de sanatatea care o avea ceva timp in urma.Incercind sa fac o viziune in viitor nu pot vedea ceea ce vede ilustrul tau cercetator,ci vad lucruri din sfera normalului si oricit as condamna societatea umana si oricit as vrea sa cred ca suntem doar animale,nu o pot face pt ca vad evolutie si tendinta omului de a se mobiliza inpotriva lucrurilor anormale care ne vin inpuse de anumite organizatii……Am fost creati la inceput pt a fi sclavi,am fost modificati genetic la creare pt a nu putea folosi creierul nostru in intregime,cu o limita de viata redusa(sunt animale care traiesc mai mult decit omul) toate astea pt ca serveam unui scop!!! dupa ce am servit ni sa lasat la indemina un ghid al vietii care sa ne calauzeasca spre evolutie(vezi biblia si alte invataminte de acest tip)Ma intreb cum poate acest astrofizician Stephen Hawking sa creada ca viitorul speciei umane e in spatiu cind omul nu a descoperit indeajuns planeta pe care traieste??? cum poate omul sa ajunga la granitele sistemului solar cind el ca mijloc de propulsie foloseste energia conventionala??? omului i sa inoculat ideea ca este amenintat de cine stie ce pericol si a continuat sa creeze arme in loc sa studieze spatiul si energia alternativa.NU voi putea niciodata sa dau dreptate unui savant care nu traieste in mijlocul multimii inconjurat de persoane umane,e drept ca omul are tendinta sa oblige un alt om sa creada ceea ce el crede cu adevarat,dar asta “pina cind nu este” nu e o crima!! Te rog frumos cu privire la Stephen Hawking sa nu ii mai iei ca exemplu teoriile si sa incepi a crede ca timpul lui sa scurs,probabil timpul sau era terminat de mult dar cineva sau chiar el insusi sa agatat de orice fir ca sa se mentina in viata si sa inprastie zvonuri despre cit de nociva e specia umana! Daca am fost creati si ni sa dat in posesie aceasta planeta inseamna ca cineva cu o gindire superioara mie tie si altor milioane ca noi stie ceva despre noi,si ca ceea ce sa intimplat in trecut si ce se intimpla in prezent sunt teste ale existentei noastre pe care trebuie sa le depasim pt a evolua si cà si noi la rindul nostru sa colonizam alte planete.Testele natura noastra ne-a invatat ca se pot rezolva sau nu! depinde doar de noi,dar un lucru e cert,avem nevoie de timp de foarte mult timp si probabil asta este ceea ce il inpinge pe om sa aiba acest comportament.Va doresc o iluminare blinda

 5. tot ce am “vazut” in video a fost doar bla-bla-bla.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii