Noutăți

Aripa de tineret a PSD își dorește legalizarea drogurilor ușoare și a prostituției, recunoașterea drepturilor comunității LGBT

ActiveNews.ro: Aripa de tineret a Partidului Social Democrat, Tineretul Social Democrat (TSD), își propune „lansarea unei dezbateri naționale privind recunoașterea drepturilor comunității LGBT”.  Titlul sub care este publicată această idee este „Gay – ok”. Mai jos, pe aceeași pagină, tinerii PSD-iști își propun o altă dezbatere: legalizarea drogurilor ușoare și programe de suport pentru consumatorii de droguri periculoase. Ultima, dar nu cea din urmă urmă dezbatere pe care o doresc tinerii PSD-iști este legată de  „legalizarea prostituției și a măsurilor privind combaterea traficului de persoane”.

Aceste dezbateri sunt postate la capitolul „Ideile noastre – 22 idei pentru un TSD care să dea tonul dezbaterii Progresiste și de tineret din România”. Pe pagina organizației, liderul TSD, Gabriel Petrea își expune filozofia politică, afirmând că luptă „pentru principii, valori și atitudini de stânga specifice unei societăți care combate discriminarea de orice formă, promovează egalitatea între oameni și oferă o șansă fiecărui tânăr de a fi ceea ce își dorește”. Puțin mai jos, Gabriel Petrea susține că își dorește ca generația sa „să elimine toate barierele care astăzi ne stau în cale și să construim o societate tolerantă, solidară și corectă”.

Sursa: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Aripa de tineret a PSD își dorește legalizarea drogurilor ușoare și a prostituției, recunoașterea drepturilor comunității LGBT

  1. E firesc. Se aliniază viziuni socialiste din PE. Problema e ca în România și parte din dreapta are aceiași viziune neomarxist-corporatista.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii