Noutăți

Ar putea trata infecția cu Covid-19 acest antiviral românesc? Interviu cu producătorii și un bolnav grav cu Coronavirus, care l-a folosit

Pandemia cu noul Coronavirus a reușit să pună lumea pe butuci, într-o mare măsură. În acest context dificil, se duce o luptă acerbă la nivel mondial pentru găsirea unui remediu, marile corporații farmaceutice visând la un vaccin care să fie impus întregii populații a planetei, cu ajutorul legii vaccinării obligatorii.

Dar oare numai un vaccin ar putea rezolva situația și numai unul produs de marile corporații farmaceutice?

Fără îndoială, a te gândi că un antiviral românesc, unul natural, eficient pentru Covid-19, ar putea să pătrundă pe piață și să fie validat de autoritățile medicale, pare o fantezie. Nu pentru că nu ar putea fi creat unul, ci pentru că interesele Big Pharma sunt atât de mari, încât te aștepți să nu i se permită existența.

În acest context, vă prezint astăzi un astfel de produs românesc care, după cum ne spun producătorii lui, dar și un bolnav de covid-19 și contacții săi care l-au folosit, are acest potențial.

Desigur, mai trebuie convinse și autoritățile medicale să îl testeze într-un cadru controlat, pentru a-i verifica proprietățile anti-covid.

În emisiunea de astăzi (pe care o puteți urmări mai jos) vom sta de vorbă, așadar, cu producătorii antiviralului românesc și cu bolnavii (unul confirmat cu Covid-19) care l-au folosit. Vom vorbi, de asemenea, despre refuzul autorităților de a-i verifica proprietățile anti-noul Coronavirus.

Cei care doriți să aflați mai multe despre soluția antivirală și antibacteriană Elle Oil’s dvb, puteți intra pe acest site: https://elleoils.com/

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Ar putea trata infecția cu Covid-19 acest antiviral românesc? Interviu cu producătorii și un bolnav grav cu Coronavirus, care l-a folosit

  1. Produs românesc natural,antiviral și antibacterian,eficient și pentru Covid-19 ce are acest potențial de vindecare.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii