Noutăți

Apocalipsa politicienilor. DNA: în fiecare județ, sute de politicieni au dosare în lucru

Vin vremuri și mai grele pentru cei care au jefuit această țară: mii de politicieni, mii de funcționari publici se află pe lista neagră a DNA-ului. Învățați de toate regimurile politice, în frunte cu cel al lui Iliescu, că în România se poate fura fără limite, pe față și cu tupeu maxim, acum s-au trezit descoperiți, cu nădragii în vine și cu morcovul în fund.

Și pentru ca liniștea lor să fie tulburată definitiv, Laura Codrușa Kovesi, procurorul șef al DNA, a anunțat că în toată țara sunt în lucru nu mai puțin de 7.300 de dosare… În condițiile în care un dosar are, în mod curent, mai multe ținte, am putea înmulți măcar cu 2 numărul dosarelor pentru a afla un minim de corupți prinși la înghesuială. Ceea ce ar însemna aproximativ 15.000. Dacă împărțim numărul lor la 40 de județe, ajungem la stupefianta cifră de aproape 400 de politicieni, funcționari publici și afaceriști / județ. Cifra este amețitoare și ne arată cât de mare este corupția, cât de mulți au fost nenorociții care au pus umărul la distrugerea României și cât de mult s-a furat.

Cineva spunea că, pentru a se face dreptate, 90% dintre politicieni ar trebui să înfunde pușcăria. Probabil că nu se înșeală prea mult!

Întrebarea care se pune este însă următoarea: Ce mai putem recupera din prejudiciul adus acestei țări de ne-oamenii de lângă noi? Astăzi avem o Românie distrusă, vândută pe bucăți, cu datorii externe imense… Iar reprezentanții noștri politici încă mai au tupeul să pretindă că lucrează pentru noi.

Laura Codrușa Kovesi „Avem un volum foarte mare de dosare. Avem, în acest moment, peste 7.300 de dosare în lucru, la aproximativ 120 de procurori. Este un volum foarte mare de dosare. Sunt procurori care au în lucru peste 100 de dosare.” (Agerpres)

Dacă suplimentarea personalului DNA-ului se va face, așa cum a cerut Kovesi, urgia va veni mult mai repede pentru corupții acestei țări. Mai rămâne să se reglementeze legea în așa fel încât să li se confiște tot, măcar până la rudele de gradul doi!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Apocalipsa politicienilor. DNA: în fiecare județ, sute de politicieni au dosare în lucru

 1. A ajuns vremea dreptății,întotdeauna binele a triumfat,bravo băieți.

 2. S-ar putea spune ca este o actiune foarte buna, raman totusi cateva intrebari:
  De ce se actioneaza atat de tarziu impotriva acestor ticalosi? Deoarece faptele sunt petrecute cu ani in urma in foarte multe cazuri.
  Cine trebuie sa raspunda pentru neinceperea la timp a actiuniilor de urmarire penala, deoarece au avut interceptari telefonice pe care le-au tinut la sertar atatia ani?
  Cum se va recupera prejudiciul?

 3. cetățeanul tulburat // 13 martie 2016 at 3:10 // Răspunde

  Nu vă îmbătați cu apă rece, trădători au fost, sunt și vor fi, problema este că ce s-a trăit în România nu se va mai trăi…politica se face la nivel de planetă, vrem nu vrem, ai noștri politicieni sunt niște marionete la mâna elitei, nu mai avem scăpare, suntem și …și cu banii luați și datori peste generații…Mai bine să căutăm o altă planetă locuibilă și să-i lăsăm p’ăștia aici să facă ce vor ei…

 4. Astia isi dau legi pentru ei in fata noastra.Au invatat ca Romanul nu mai iese in strada .Daca este asa cu cele peste 7000 de dosare ,atunci se pregateste iarasi ceva din partea lor.Adica urmeaza sa ii spele pe toti coruptii de pacate .Au invatat ca pot face si fitness in celula pentru sume modice.Stau si ei un an la sanatoriu si gata ii vezi iar pe aici mai mari si mai mandri ca inainte.Ca Meme Stoica si multi altii.Dar ce este mai important este ca raman cu averile de mii de hectare,vilele de sute de metri 2,apartamente pe coastele mediteranei si bani destui sa traiasca ei copii si nepotii lor fara griji.Asta ar fi MAREA SPALARE.

 5. Alor, nu ca se actioneaza tarziu, sunt enorm de multe dosare, mai multe decat ati citit in articolul asta :))
  Stiu din sursa sigura de la DNA.
  problema este ca personalul Dna este prea mic, si de asta dureaza pana le vine randul :))
  Dar de venit, sigur le vine!
  DNA-ul este singura institutie din tara in care ne putem increde, inca nu este corupta, si a fost luata ca exemplu de Americani, Germani, si alte tari. Vor si ei sa faca asa ceva.
  Dar da, trebuiesc confiscate averile macar pana la rudele de gradul doi, urmariti banii din conturile de afara, tot!
  Altfel totul e degeaba..

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii