Noutăți

Aplicația de tipul Waze, care pică la fix în criza medicală… Cum afli în ce farmacie găsești medicamentele de care ai nevoie!

  •  
  •  
  •  

Multe business-uri s-au văzut nevoite să se reinventeze în plină criză medicală. Alții, însă, au înțeles că în perioada de izolare e necesară digitalizarea multor servicii. Așa a apărut aplicația care-ți spune în ce farmacie găsești medicamentele de care ai nevoie.

Soluțiile digitale s-au dovedit extrem de utile pe perioada pandemiei, o perioadă în care mulți oameni stau mult acasă și folosesc foarte mult internetul. Una dintre aceste soluții e reprezentată de o aplicație gratuită, care-ți spune în ce farmacie găsești medicamentele de care ai nevoie.

Se numește Pharma Points și a fost dezvoltată de o platformă digitală de marketing dedicată profesioniștilor din sănătate… Aplicația nu este una chiar clasică, în sensul că nu se descarcă dintr-un magazin de aplicații. Cei care o vor trebuie doar să intre pe pagina de Facebook Pharma Points și să apese butonul Trimite mesaj.

Aplicația te ghidează apoi prin câțiva pași de interogare, prin care menționezi localitatea în care cauți medicamentul sau produsul sanitar de care ai nevoie. După selectarea produsului, utilizatorilor le sunt indicate farmaciile în care îl pot găsi, iar după câteva ore sunt întrebați, în mod automat, dacă au găsit produsul respectiv în farmacia sugerată…

Citește mai mult: Playtech


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii