Noutăți

Apartamentele de lux din Singapore în care proprietarii își țin mașinile “pe balcon”, la etaj. Cum le urcă?

Aveți probleme cu locurile de parcare? Nu și în Singapore. Aici, oamenii cu bani își permit luxul de a locui în apartamente dotate cu garaje, indiferent de etajul la care stau. Garajele, denumite“Sky Garaje”, se află lângă camera de zi iar mașinile sunt urcate cu ajutorul unor lifturi speciale.

Clădirea Hamilton Scott are 30 de etaje și 56 de apartamente. Fiecare imobil este dotat cu două astfel de locuri de parcare chiar lângă spaţiile de locuit ale proprietarilor. Un perete de sticlă separă garajul de camera de zi, permiţând proprietarilor să își supravegheze în orice moment prețioasele autoturisme de lux.

Șoferii îşi opresc vehiculele într-un loc special marcat de la subsolul blocului. Maşina este supusă ulterior unei scanări biometrice pentru a vedea cărui proprietar îi aparține. După acest pas, este preluată complet automat de către un lift, fără nicio intervenție umană, și urcată până în garajul imobilului norocosului posesor.

Preţul unui astfel de apartament este cuprins între 9,4 şi 23,5 milioane de dolari. Clădirrea este situată pe celebrul bulevard Orchard Road, o zonă extrem de aglomerată.

hamilton-scott-12[6] hamilton-scott-7[2] hamilton-scott-6[6] hamilton-scott-5[6] hamilton-scott-4[6] hamilton-scott-11[2] hamilton-scott-8[2] hamilton-scott-2[6] hamilton-scott-3[6]

sursa: amusingplanet.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii