Noutăți

Apariție editorială: Împărații traco-geto-daci ai Imperiului Roman

  •  
  •  
  •  

Într-o țară care are, cu adevărat, respect pentru istoria adevărată, subiectul Împărații de origine traco-geto-dacică ai Imperiului Roman ar trebui să fie temă importantă pentru Academia Română și pentru mediul universitar. Cu atât mai mult cu cât aceasta realitate este susținută de izvoarele latine din acea vreme.

Din păcate, creatorii istoriei oficiale din țara noastră ignoră acest capitol spectaculos al antichității, la fel cum ignoră sau minimizează și alte episoade remarcabile din preistoria sau istoria acestor meleaguri.

Tocmai de aceea, cartea profesorului Mihai Popescu este cu atât mai importantă; pentru că dezvoltă, pe surse documentare, ceea ce sistemul nu dorește să apară în manualele de istorie.

Coperta - Imparatii romani3

Citind această lucrare, vă veți schimba perspectiva asupra dinamicii istoriei antice și veți descoperi care a fost impactul traco-geto-dacilor asupra Romei.

Daniel Roxin

Cartea poate fi comandată online, aici: https://dacia-art.ro/index.php/carti/carti-pentru-adulti.html sau poate fi achiziționată direct în magazinul DACIA ART, deschis în București, pe Bd. Carol I nr 40-42 (peste drum de Biserica Armenească). Pentru comenzi telefonice sună la nr 0799 073 315. P.S. Dacă dorești un autograf al autorului, te așteptăm la lansarea cărții care va avea loc marți, 25 iunie, de la ora 17:00, la librăria Mihai Eminescu din București (lângă Universitate)


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii