Noutăți

Apă pentru băut de culoare neagră. Băutura considerată de unii un remediu natural. Ați consuma așa ceva?

  •  
  •  
  •  

Mâncărurile organice sunt, în general, bune pentru sănătatea noastră, dar există câteva produse cu adevărat ciudate care vă fac să vă întrebați: “Cine cumpără chestiile astea?” Apa de culoare neagră, despre care se presupune că este mai bună pentru sănătate decât apa obișnuită, poate fi un astfel de produs. Produs de o companie din Statele Unite în urmă cu doar câțiva ani, apa neagră sau pe scurt BLK, are din ce în ce mai mulți consumatori.

În ciuda aspectului, BLK este o apă foarte bogată în electroliți, are un pH ridicat și un gust delicios. Potrivit producătorilor, produsul lor nu conține îndulcitori, carbohidrați sau calorii. Apa are această culoare neobișnuită din cauza izvorului din care se extrage, acesta fiind îmbogățit cu mai multe minerale rare.

BLK-drink-550x567

Apa neagră este aparent invenția a două surori, Jacqueline și Louise Wilkie. Acestea au dezvoltat produsul în 2008, când mama lor a suferit de cancer osos, iar medicii i-au mai dat doar un singur an de viață. Surorile i-au dat mamei concentrat de acid fulvic, care în cele din urmă a lucrat și i-a salvat viața femeii, asta potrivit propriilor declarații.

Așa le-a venit ideea realizării unei băuturi pe bază de apă. Acidul fulvic adăugat de producător în această apă care se extrage din Canada este recunoscut pentru proprietăților sale de detoxifiere. Totuși, nu toți medicii sunt convinși de aceste proprietăți ale miraculoasei băuturi de culoare neagră. Criticii au subliniat că nu există dovezi concludente care să demonstreze că acidul fulvic este capabil de a ajuta cu adevărat organismul uman.

Pe Amazon, băutura BLK a primit recenzii mixte. Unii o iubesc, în timp ce alții susțin că nu se simt diferiți după ce au consumat-o.

sursa: http://www.odditycentral.com/foods/blk-the-black-spring-water-thats-causing-a-stir-in-the-world-of-natural-supplements.html

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii