AIM radionica curs online

Noutăți

Angela Merkel a fost atacată cu ROȘII în timpul unui miting electoral și i s-a strigat că e o TRĂDĂTOARE! Video

StirileProTv:  Angela Merkel a fost atacată cu roșii in timpul unui miting electoral în sudul Germaniei. Două roșii au fost aruncate din mulțime, una a lovit-o pe Merkel, lăsând urme pe sacou, alta a atins-o pe moderatoarea evenimentului – Claudia von Brauchitsch. Cancelarul german nu a părut afectat de incident, care este investigat acum de poliția germană.

In jur de 3000 de oameni s-au adunat pentru a asista la mitingul electoral. Un grup mic de contestatari a huiduit-o, numind-o ”mincinoasă” și ”trădătoare”.

Nu e prima dată cand Merkel se confruntă cu protestari. In august, a înfruntat manifestanţi zgomotoşi, care au încercat să-i perturbe discursul de campanie, la Quedlinburg, spunându-le că strigătele lor furioase nu vor rezolva problemele Germaniei.

 

Nota mea: Aceasta a fost, cu certitudine, o reacție la ușile deschise lăsate de Merkel pentru așa zișii refugiați, în marea lor majoritate migranți economici. Cu peste 10 milioane de musulmani pe teritoriul țării (mulți aduși în ultimele decenii + cei peste un milion de anul trecut) Germania se îndreaptă sigur, în câteva generații spre o țară multiculturală în care germanii nativi ar putea ajunge minoritari. Dar probabil că noii stăpâni ai Germaniei, înfipți la putere după Al Doilea Război Mondial, au un obiectiv clar: anihilarea naționalismului german prin amestecarea culturală și etnică cu arabii musulmani…


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Angela Merkel a fost atacată cu ROȘII în timpul unui miting electoral și i s-a strigat că e o TRĂDĂTOARE! Video

  1. Imbracata asa,o vad bine in urmatorii ani ca steag de toreador.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii