Noutăți

Alimentele modificate genetic, o catastrofă! Ce putem face?

 •  
 •  
 •  

Una dintre cele mai agresive lupte de cucerire economică, cu consecințe dezastruoase pentru sănătate, este cea dusă de producătorii de alimente modificate genetic care doresc să le impună în toată lumea, cu scopul de a le înlocui treptat pe cele naturale, organice.

Deși o serie de cercetări și experimente științifice au dovedit că produsele modificate genetic sunt un dezastru pentru sănătatea noastră, forțe politice și economice foarte mari, se străduiesc să ne convingă că totul este în regulă, folosindu-și influența pentru a dezvolta agresiv această piață, iar pe de altă parte pentru a-i intimida pe cei care atrag atenția asupra acestor lucruri.

Absurdul a ajuns până acolo încât unele dintre aceste firme au patentat sute de specii de plante, care nu mai pot fi cultivate decât cu acordul lor. Mai mult decât atât, s-au creat plante hibride care fac ca productia noua sa nu poata fi insamantata pentru anul urmator intrucat nu poate incolti, iar in felul acesta sa fii dependent de furnizorul de seminte pentru totdeauna.

Și ca și cum nu ar fi destul, alimentele modificate genetic duc la STERILITATE!!!

Despre cât de gravă este situația la nivel mondial, dar și despre soluțiile pe care le avem la îndemână pentru a ne apăra de această agresiune, veți afla în aceast episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Alimentele modificate genetic, o catastrofă! Ce putem face?

 1. Marcel Madaras // 3 decembrie 2016 at 0:31 // Răspunde

  Domnule Roxin,
  V-am urmarit documentarele despre Istoria romanilor si stramosilor lor, cu date pertinente. Si va felicit pentru atitudine si informarea noastra.
  In ceea ce priveste alimentele modificate genetic, nu cred ca avetio dreptate, nu aveti cunostinte in domeniu si doar preluati asa-zis argumente care n-au fost validate stiintific.
  Deci, va rog, rigoare in toate.

  Numai bine,
  Marcel

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii