Alimente care ajută la regenerarea organismului, recomandate de un om de stiinţă cunoscut în toată lumea

Ştiinţa confirmă faptul că efectele îmbătrânirii pot fi contracarate prin alimente care stimulează celulele stem să acţioneze aşa cum făceau când organismul era tânăr. Celulele stem nu doar menţin tinereţea, dar pot şi să regenereze ţesuturile afectate de îmbătrânire.
Studiile prezintă tot mai multe dovezi despre modul în care alimentele pe care le consumăm pot avea o influenţă esenţială asupra stării de sănătate a organismului.
Dr. William W. Li este de părere că alimente precum prunele, scorţişoara, pâinea cu maia, fasolea neagră, roşiile San Marzano, uleiul de măsline, brânzeturi de tipul camembert şi cheddar îmbunătăţesc starea de sănătate, luptând împotriva cancerului, reducând riscul de demenţă şi ameliorând multe alte boli, după cum arată cercetătorul în cartea „Mănâncă şi învinge boala“.
În cazul unei boli cronice, activarea celulelor stem ajută la combaterea daunelor provocate la nivelul ţesuturilor.
Printre cei mai puternici stimulenţi alimentari ai celulelor stem se numără uleiul de peşte, grâul integral, fasolea verde, turmericul, tărâţele de orez, afinele, coacăzele, alunele, ceaiul verde, rodia şi ciocolata neagră.
Citeste mai mult: Adevărul
Cunoaşte Lumea --> Prima pagină
Adauga un comentariu