AIM radionica curs online

Noutăți

ALERTĂ! Rusia evacuează populația din apropierea frontierei cu Coreea de Nord. Începe RĂZBOIUL?

RealitateaTv: Departamentul Apărare Civilă și Direcția Protecției Civile și Situațiilor Excepționale din Vladivostok au primit ordin de evacuare a populației care locuiește în apropierea frontierei cu Coreea de Nord, pe fondul tensiunilor crescânde, anunță canalul Telegram, Smash, citat de Sputnik.md.

Potrivit sursei citate, departamentul regional a dat indicații verbale pentru evacuarea „în zone sigure” a peste 1500 de persoane.  La frontiera Rusiei cu Coreea de Nord se află raionul Hasank (regiunea Primorsk), iar în partea Coreei de Nord — orașul Nason, localitate cu subordonare centrală.

Reamintim că Phenianul a efectuat ieri o nouă lansare a unei rachete, care a zburat în direcția insulei japoneze Hokkaido și a căzut în Oceanul Pacific.

Americanii testează interceptarea unor posibile rachete nord coreene

Forțele SUA au interceptat cu succes o rachetă cu rază de medie de acțiune, în urma unui test desfășurat în largul coastelor din Hawaii. Testul a avut loc miercuri și a fost derulat de Agenția antirachetă a Pentagonului și de marinarii de pe distrugătorul John Paul Jones.

Exercițiul american vine la aproape două zile după gestul îngrijorător al Coreei de Nord, care a lansat o rachetă ce a trecut pe deasupra nordului Japoniei. SUA testează în mod constant sistemele antirachetă, iar acesta este al doilea exercițiu încheiat cu succes care a presupus folosirea unei rachete de tip SM-6, pentru interceptarea unui proiectil.

Sursa: RealitateaTv

Sunt toate acestea semne ale declanșării unui conflict militar major în Coreea de Nord? S-ar părea că da…


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on ALERTĂ! Rusia evacuează populația din apropierea frontierei cu Coreea de Nord. Începe RĂZBOIUL?

  1. cetățeanul tulburat // 31 august 2017 at 16:01 // Răspunde

    Se pare că americanilor le e frică să nu cumva să nu le funcționeze cel sistem antirachetă și dacă cumva nu reușesc să intercepteze eventuala rachetă nord-coreeană…O să fie nașpa…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii