Cunoaste lumea

Noutăți

ADN-ul FANTOMĂ – o descoperire senzațională a oamenilor de știință

 •  
 •  
 •  

Cu fiecare an care trece, noi descoperiri, noi invenții ne duc pe un alt nivel de cunoaștere și înțelegere. Evoluția descoperirilor științifice din ultima vreme este atât de accelerată, iar posibilitățile născute din aceasta atât de mari, încât aproape tot ce vedem în filmele SF pare că este posibil să se materializeze în timpul vieții noastre…

Printre multe altele, tot ceea ce credeam noi despre ADN, până nu demult, suferă o radicală modificare de perspectivă, ca urmare a descoperirilor ultimelor decenii. Ceea ce s-a descoprit modifică atât de dramatic viziunea oficială a științei încât mulți medici sau biologi nu pot să țină pasul, mintea lor refuzând evidența. Practic, ca urmare a descoperirilor din fizica cuantică și a cercetărilor asupra ADN-ului, până și MAGIA NEAGRĂ poate fi explicată științific, așa după cum puteți vedea în acest articol: https://www.cunoastelumea.ro/magia-neagra-poate-fi-explicata-stiintific/

Dar să începem cu începutul…

În anii 90 ai secolului XX, biofizicianul rus Vladimir Poponin a efectuat mai multe experimente prin care a dovedit că ADN-ul uman influențează lumea materială printr-un așa numit câmp nou și necunoscut până acum, numit de unii specialiști Câmp de Torsiune, un câmp informațional foarte extins.

La începutul experimentului, Poponin a creat vid într-un tub, măsurând distribuția fotonilor din acesta. Așa cum se aștepta, distribuția particulelor de lumină era aleatoare. După aceea, a plasat în respectivul tub vidat ADN uman și a măsurat din nou distribuția fotonilor. De data aceasta s-a constatat că distribuția fotonilor s-a schimbat, aceștia grupându-se după tiparul materialului genetic.

Deși chiar și rezultatele obținute până în acest moment erau spectaculoase, dovedind că ADN-ul are capacitatea de a influența mediul din jurul lui, descoperirea uluitoare a venit abia după scoaterea ADN-ului din tubul vidat. Ei bine, în momentul în care s-a măsurat din nou distribuția fotonilor în tub, s-a constatat că aceștia se comportă ca și cum ADN-ul AR FI TOT ACOLO. Mai mult decât atât, fenomenul distribuției fotonilor după tiparul ADN-ului s-a păstrat în interiorul tubului chiar și la luni distanță după scoaterea acestuia, fenomenul fiind botezat ADN FANTOMĂ.

Rezultatele acestui experiment pot să explice o serie de fenomene stranii, cum ar fi coșmarurile și stările de rău pe care unele persoane le au în camere care, cândva,  au fost martore la evenimente dramatice – crime, tortură – sau influența concretă negativă a unor obiecte considerate „blestemate” (bijuterii medievale sau antice, spre exemplu) asupra noilor purtători… Pentru că aceste spații sau obiecte poartă impregnările vechilor proprietari și doar prin anumite acțiuni speciale pot fi curățate de informația subtilă veche.

Dacă ne gândim la faptul că o singură mostră de ADN a putut să influențeze un anumit spațiu pentru mai multe luni, deși a stat în acel tub vidat doar o mică perioadă de timp, putem înțelege în ce fel sunt impregnate cu câmpul informațional al ADN-ului propriu un obiect, o casă, un element de vestimentație, pe care le folosim pentru ani sau zeci de ani. Informația specifică propriului ADN, a propriei noastre ființe, în toată complexitea ei,  va rămâne acolo pentru foarte mult timp și va crea o influență, cel mai adesea insesizabilă în mod conștient, asupra celor care vor folosi cândva, în locul nostru, acel obiect, acea casă, acel element vestimentar.

Având în minte această concluzie, putem desprinde o alta, deosebit de importantă: să avem grijă cu cine ne însoțim, cine ne gătește, de la cine primim daruri, unde alegem să locuim, cine ne sunt modelele în viață. Pentru că, inevitabil, câmpul informațional propriu al acestor oameni va crea o influență asupra noastră, bună sau rea, prin propria lor radiație energetică, prin mâncarea impregnată cu energia lor, prin intermediul obiectelor pe care le luăm de la ei și care sunt purtătoare ale unor informații subtile care aparțin foștilor proprietari. De alegerile noastre  depind multe!

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

8 Comments on ADN-ul FANTOMĂ – o descoperire senzațională a oamenilor de știință

 1. Un criminal cu mai multe crime cu violenta la activ ,dece nu e influentat de cei care au murit de mana lui? Cei nevinovati in puscarii se vor simti vinovati dupa ce vor sta in celulele in care au fost criminali ?

 2. Florea Buica // 3 mai 2015 at 14:41 // Răspunde

  Celebrul genetician Watson, iainte sa moara, a spus ca ADN-ul se copiaza permanent si-n orice loc, iar in corpul uman cu ajutorul ARN. Fac sublinierea, ca ARN pur se gaseste in virusul mozaicului tututnului. Mica-i lumea.

 3. nicu taictoiu // 4 mai 2015 at 9:00 // Răspunde

  ADN- ul este format din atomi pe care cine i-a organizat ? Nu cumva exista si adn spiritual care organizeaza totul?

 4. Avand in vedere faptul ca mergand spre universul mic (subatomic) nimic nu este material ci doar energie implicit si ceea ce noi credem (nu neaparat gresit)ca este material el nu este decat energie(Nicolae Tesla)deci suntem ca un vant in aer ne simtim dar nu existam defapt ca entitati fara control asupra lor.Si totosi daca intrebi vantul ar spune ca el stie ce face.
  P.S.Pentru cunoscatori.

 5. Constantin Simion // 2 iulie 2015 at 8:33 // Răspunde

  Tot ceea ce ne imaginam, orice GANDIM este o dovada a activitatii creierului si absolut tot ceea ce emana din activitatea creierului= S-A NASCUT!!! (exista in Univers). Nu ramane decat Timpul sa hotarasca „materializarea” acestora, dar „ele”- imaginile, gandurile isi produc deja influenta asupra mediului inconjurator… De aici si mirarea ce-o avem cateodata ca, parca ne-am mai intalnit cu anumite stari ce ne marcheaza Prezentul…Nu Viitorul ne contureaza Prezentul, ci noi MARCAM VIITORUL!
  Se stie de multa vreme ca Materia are MEMORIE, IAR , noi, Oamenii nu suntem altceva decat Materia ajunsa la Constiinta de sine. Dumnezeu Creatorul nu este altcineva decat Memoria Globala a Materiei Universale. Prin OM, materia isi poate materializa orice forma , orice stare = TOTUL!!! {Constantin Ghinelea}

 6. Constantin Simion // 2 iulie 2015 at 8:57 // Răspunde

  Nu suntem singurele fiinte rationale din Univers, Materia poate ajunge la constiinta de sine prin infinite alte modalitati, intrebarea fundamentala este :”Ar putea fi permisa AUTODISTRUGEREA???”, caci OMUL in nebuna si nesabuita lui dorinta de DOMINARE, pare a fi in stare sa apese pe Butonul Nimicirii!!!, sub rezerva conservarii siesi a Existentului culmii la care a ajuns.

 7. Ei , hai nu exagerati … suntem asa cum suntem iar ceea ce suntem se datoreaza evolutiei spirituale a fiecaruia dintre noi .

 8. Dionisie Valentin Emmy // 3 mai 2016 at 18:46 // Răspunde

  Având în minte această concluzie, putem desprinde o alta, deosebit de importantă: să avem grijă cu cine ne însoțim, cine ne gătește, de la cine primim daruri, cine ne sunt modelele în viață. Pentru că, inevitabil, câmpul informațional propriu al acestor oameni va crea o influență asupra noastră, bună sau rea, prin propria lor radiație energetică, prin mâncarea impregnată cu energia lor, prin intermediul obiectelor pe care le luăm de la ei și care sunt purtătoare ale unor informații subtile care aparțin foștilor proprietari. Totul depinde de alegerile noastre! feriti-va de vampiri energetici

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii