Noutăți

Administrația Trump a decis: banii contribuabililor americani nu vor mai ajunge la organizațiile pro-avort!

  •  
  •  
  •  

La începutul acestei săptămâni, Administrația Trump a anunțat punerea în aplicare a politicii „Protejarea vieții în asistența medicală globală”, asigurându-se, astfel, că plătitorul de taxe american nu va mai finanța organizațiile internaționale care prestează servicii de întrerupere a sarcinilor sau care promovează avortul, în străinătate.

Acest program va extinde așa numita „Politică Mexico City”, o politică pro-viață pe care președintele Donald Trump a reluat-o în prima sa săptămână de activitate. Această politică solicită organizațiilor non-guvernamentale străine care primesc fonduri de asistență pentru planificarea familială din partea Agenției pentru Dezvoltare Internațională și Departamentului de Stat să certifice că nu vor susține sau nu vor promova avortul, ca metodă de planificare familială.

„Politica Mexico City” a fost anunțată pentru prima dată de către președintele Ronald Reagan, în 1984. De atunci, ea a fost pusă în aplicare de către fiecare președinte republican și suspendată de către președinții democrați ai SUA.

Memorandumul lui Trump din ianuarie indica faptul că nu numai că va fi restabilită „Politica Mexico City”, dar că va fi și consolidată. La organizațiile non-guvernamentale care nu vor promova avortul sau vor susține dreptul la viață al copilului nenăscut va ajunge suma imensă de 9 miliarde dolari, prin Departamentul de Stat, USAID și Departamentul Apărării.

Foarte important este că politica aceasta nu reduce finanțarea asistenței medicale globale. Mai degrabă, Administrația Trump se asigură că dolarul american nu va mai finanța industria globală a avortului și că banul contribuabilului american nu va mai subvenționa organizațiile non-guvernamentale ce nu respectă viața ființelor umane nevinovate, cărora, prin avort, li se refuză dreptul de a trăi.

c
Sursa: dailysignal.com

Autor: Tomi Tohaneanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii