Noutăți

Adevărul despre planul ascuns al distrugerii agriculturii românești…

Adevărul despre planul ascuns al distrugerii agriculturii românești… Interviu cu conf. univ. dr. Avram Fițiu, Secretar General al Federației Naționale de Agricultură Ecologică:


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Adevărul despre planul ascuns al distrugerii agriculturii românești…

 1. Eu am o singura intrebare;…..Ce-i sub steagurile alea,de fapt!:))

 2. Legea vânzării pamantului catre straini este cel mai înalt act de tradare de tara din intreaga istorie a României. Iar tradatorii cei mari se numesc Ponta si Basescu, împreună.

 3. Batu'Cocarlosu // 5 februarie 2018 at 9:32 // Răspunde

  Mai taticule! pamantul acesta stramosesc nu poate fi vandut de drept nimanui! el este sacru si face parte din averea tarii de bastina!…oare ce naibi am spus?…adica la un impas major produs in evolutia tarii acesta devine bunul statului pur si simplu se pisa pe ei de investitori si se rechizitioneaza! cititi si voi istoria tarii asteia, singurii neatinsi de acest fenomen sunt urmasii eroilor ce au fost improprietariti dar nici aceia decat pana la prima generatie ceea ce la noi s-au cam dus si ei!

  • Auzi bre?! Mi se pare mie sau esti tâfnos? Ce bați campii cu se rechizitioneaza!? Si ce treaba are istoria cu ce-au facut astia, sau are, adica ce au facut ei este deasemenea istorie si ne va afecta… Nu mai rechizitioneaza nimeni nimic, sau poate ca da dar peste vreo mie de ani!…

   Si daca nu esti sigur de ce spui, nu mai spune!

  • Douazeci de ani tara asta a fost in impas major si drept urmare, ca sa iasa din el, baietii, ADICA PONTA SI BASESCU, au dat legea asta prin care sa se vanda pamantul tarii, ca iete asa iese tara din impas!!! Mi se pare mie sau matale cam tii cu ursu’?!

   Da! PONTA SI BASESCU!!! Ultimii mari tradatori!
   Sper sa plateasca impreuna cu tot neamu’ lor pana la a zecea generetie!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii