AIM radionica curs online

Noutăți

Adevărata fotografie în care apare ambasadorul SUA și oficialii UDMR. :)) Află detalii incredibile aici:

Surpriză uriașă: Arpad Antal, primarul șovin din Sfântu Gheorghe, a postat adevărata fotografie făcută ieri împreună cu ambasadorul american Klemm și a recunoscut că cea postată aseară cu steagul secuiesc este o păcăleală de 1 aprilie 2017.  După cum puteți vedea, adevăratul decor conține tablouri cu Mihai Viteazul și Avram Iancu (foarte îndrăgite în Covasna și Harghita) și o ștampilă făcută în grabă pe perete de secretara primăriei Sfântu Gheorghe cu textul Basarabia, Pământ Românesc. Desigur, nu lipsește drapelul României.

Într-o declarație de presă făcută acum o oră, Arpad a spus: “Oameni buni, să nu vă supărați pentru glumița de aseară, dar am vrut să ne distrăm și noi puțin. Știm cu toții că nu mai există secui în România. La ultimul recensământ s-au mai declarat secui doar 500 de oameni, restul au zis că sunt unguri, dar ce să facem: ne place adrenalina și vrem să trăim la limită. De aia o tot dăm cu Ținutul Secuiesc, de aia refuzăm să arborăm drapelul României pe primărie, de aia micile ieșiri șovine pe care le avem. În rest, noi vă iubim pe voi românii și vrem să vă dăm la toți cetățenie maghiară pentru o Ungarie Mare românească cât se poate de fericită!”

Daniel Roxin

P.S. Acest articol este un pamflet 😉

P.S. 2  – Citind unele comentarii de pe facebook în legătură cu această fotografie, nu pot să nu remarc cât de lipsiți de simțul umorului sunt unii și cât de anapoda înțeleg totul. Plin de caraghioși care cărcotesc fără ca măcar să fie în stare să dea un click pentru a citi articolul, sau fără să înțeleagă nimic nici după ce îl citesc. Pentru cei cu simțul umorului numai de bine! 😉

Sursa Foto: pagina de facebook a lui Dan Tanasă

basarabia-pamant-romanesc


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on Adevărata fotografie în care apare ambasadorul SUA și oficialii UDMR. :)) Află detalii incredibile aici:

  1. Politically corect?!…sariti fratilor,c-o ‘nebunit lupu’!!!

  2. E o gluma cu un gust amar fata de realitatea zdrobitoare din poza cealalta!

  3. Nu m-ar mira daca presa aservita ar prelua fotografia, ba chiar si textul, prezentand si scuze ambasadorului pentru uriasa gafa.

  4. Dacă dumnealor se consideră secui si nu ROMANI înseamnă că sunt cetateni fata tara. Cetățenia dacă vor să o schimbe trebuie să meargă intr-o tara care îi poate adopta.Succes

  5. De aici de la Chisinau se vede ca, Romania pe linga hotii de la tiraspol ce ne fura pamintul mai avem si in interiorul tarii. Ca la marginea tarii stau guzganii si vor sa ne inghita. Romani sa ne unim si sa facem tara mare, cu Romani care locuiesc in ea, nu inafara ei ..

  6. aceasta fotografie a fost modificata se vad urme de albastru in zona superioara si steagul tricolor nu poate fi in aceasta pozitie dupa cum e tinut
    în mâna adevarata fotografie e cea cu steagul albastru deschis….

  7. Se vede de la o posta ca fotografia e ,,lucrata,, si au asezat drapelul romanesc peste cel secuiesc dupa scandal.De altfel s-a adeverit acest lucru dupa aceea.Ce usor putem fi dusi de nas si cate umilinte mai putem indura ?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii