Noutăți

Acum 30 de ani ROMÂNIA termina Olimpiada de la Los Angeles pe LOCUL 2, după SUA. Cum a distrus corupția sportul românesc?

Ce potențial uriaș irosit din cauza acestei clase corupte și incompetente de politicieni care a distrus tot ce se putea distruge în țara noastră! Faptul că o țară mică precum România a reușit la Olimpiada din anul 1984, de la Los Angeles, să bată toate forțele sportive mondiale, cu excepția SUA, spune multe despre gena românilor. De ce? Pentru că și atunci, ca și astăzi, concuram cu țări cu o populație de zeci de ori mai mare (vezi China sau SUA) și cu incomparabil mai multe resurse…

Ca și în cazul elevilor olimpici români și a inventatorilor români, care câștigă și astăzi aproape tot ce se poate câștiga în competițiile internaționale, gena bună a românilor a făcut ca atunci când condițiile o permiteau, să fie pe primele poziții mondiale și în sport.

Astăzi, vom fi norocoși dacă delegația României de la Rio se va întoarce cu 2 medalii de aur!!! Acum 32 de ani se întorcea cu 20 de medalii de aur…

De ce am ajuns aici? Pentru că aproape întreaga clasă politică a fost implicată în mod direct în distrugerea acestei țări, pentru că noțiunile de patriotism și mândrie națională au ajuns să fie considerate incorecte politic de slugile păpușarilor mondiali, pentru că românii și identitatea lor trebuie neantizate în malaxorul intereselor străine. Prin urmare, atât educația, cât și sportul au fost subfinanțate, distruse cu premeditare sau din incompetență.

Dar poate că ne vom trezi într-o zi și o să ne curățăm de mizeria care a prins cheag pe trupul acestei națiuni!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Așa arată clasamentul Olimpiadei de la Los Angeles 1984, reamintit pe Facebook de Octav Bibere:

Olipiada 1


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on Acum 30 de ani ROMÂNIA termina Olimpiada de la Los Angeles pe LOCUL 2, după SUA. Cum a distrus corupția sportul românesc?

 1. Domnule Roxin….. in 1984 a doua forta dupa SUA, Rusia nu a participat la olimpiada….. v-ati gandit daca participa cate medalii am fi luat?????

  • Daniel Roxin // 15 august 2016 at 16:54 // Răspunde

   Deci performanta romanilor este de doi bani sau ce? Ati vazut China pe acolo, Germania, Franta, Japonia s.a.m.d. in soatele României? Sa spunem ca poate (si subliniez asta) am fi fost pe locul 3. Nu vi se pare suficinet de mult? Va deranjeaza aceasta performanta, ati dori sa nu vorbim despre ea?

  • Daniel Roxin // 15 august 2016 at 16:57 // Răspunde

   Deci performanta romanilor este de doi bani sau ce? Ati vazut China pe acolo, Germania, Franta, Japonia s.a.m.d. in spatele României? Sa spunem ca poate (si subliniez asta) am fi fost pe locul 3. Nu vi se pare suficinet de mult? Va deranjeaza aceasta performanta, ati dori sa nu vorbim despre ea?

 2. Daca nu era corciturile de americani eram primii in lume . ce mai conteaza…. Banii multi si burta plina

 3. Mai degaba crasa incompetenta sustinuta de o clasa politica infecta pe fondul unor interese externe nu tocmai ortodoxe…
  Mai usor cu ….coruprtia ….pe scari!

 4. S-o lasam mai moale cu coruptia asa, la general, mizerie propagandistica servita de la stapanire. E vorba de tradare de tara! Sau daca-i spunem coruptie, atunci sa vorbim despre coruperea oficialilor statului roman, din politica sau alte institutii, de catre straini, la ora actuala SUA fiind cap de lista.

 5. Daca coruptia a distrus sportul, turismul, sanatatea si toata tara asta, atunci de ce lupta impotriva coruptiei nu da roade desi show-uri la TV cu arestari avem din plin de ani de zile?
  Observ ca de cand a inceput marea lupta impotriva coruptiei si bugetele institutiilor DNA, SRI si DIICOT au crescut foarte mult, Romania se duce mai mult si mai repede in jos. Autostrazi nu se mai fac deloc, ba mai mult, dau cu minus, tot sportul a cazut la pamant, cluburile sunt in faliment, primariile si consiliile judetene nu mai finanteaza sportul de frica DNA… sistemul de sanatate este mai bolnav ca niciodata, invatamantul la fel, in schimb se construiesc cateva blocuri amarate si cladiri de birouri prafuite si astea pe specula si zicem ca merge sectorul constructiilor.

  • Ceva timp au alergat toti dupa infractori pe loc drept.Acu au intrat intr-un sens giratoriu si nu mai stiu care dupa cine alearga.Sa vezi haiu’lumii cind SRI-ul va aresta vreo citiva de la DNA si infracrorii or sa puna catuse citorva de la DIICOT…he,he..

 6. Pe mine nu ma intereseaza ca nu a participat Rusia sau alt cineva, Romania a fost LOCUL 2 in LUME… CLAR…

 7. Un obicei rãu au adoptat mulți: sã desconsidere potențialul românesc (în mai toate domeniile de avtivitate) și sã punã reușitele pe seama norocului sau a te miri ce…Discreditarea a fost -consider eu, alãturi de mulți- coordonatã de unii care nu ne au la inimã. Cât privește Olimpiada din 1984, chiar dacã participa URSS -un “jucãtor” puternic în lumea sportului atunci- tot aveam realizãri mari. Era prea bunã valoarea sportivilor noștri.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii