Noutăți

Actorul Mihai Gruia Sandu vorbește despre aurul, istoria și spiritualitatea geto-dacilor

Un număr tot mai mare de personalități din mediul cultural și artistic își exprimă public punctul de vedere în legătură cu istoria geto-dacilor, cu nevoia de a recupera adevărul, condamnând falsul istoric perpetuat de generații.

Una dintre aceste personalități este și cunoscutul actor Mihai Gruia Sandu, profesor la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

Cu siguranță una dintre cele mai pitorești dintre cele pe care le-am făcut până acum, emisiunea pe care vă invit să o urmăriți aduce în prim plan lucruri inedite, unele absolut surprinzătoare.

O emisiune pe care nu o veți uita! Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Actorul Mihai Gruia Sandu vorbește despre aurul, istoria și spiritualitatea geto-dacilor

  1. i.nic carasteanu // 8 iunie 2015 at 19:23 // Răspunde

    Descurcarea itelor istoriei noastre este de datoria unor generatii de istorici, de antropologi, de geneticeni, de arheologi, etc. Eu unul nu astept nimic de la istoricii vechi care multi nici nu si-au facut mea culpa dupa anii cand ne-au spus ca nu suntem decat niste slavi , de cand slaveau istoria si marile realizari ale poporului sovietic eliberator, de cand admiteau sa nu avem voie sa ne uitam macar spre mormantul lui Avram Iancu, darmite sa intram in cimitir la crucea sa. Nu si-au facut mea culpa pentru ca au admis ca eroii Istoriei Romane din filmele lui S. Nicolaescu aveau cuvantari rupte-bucata din documentele Congreselor PCR. De la ei nu astept decat sa taca.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii