Noutăți

Actorul Kevin Sorbo: Patronii de la Hollywood sunt anti-creștini. “Din momentul în care am spus că sunt creștin nu am mai primit niciun rol!”

Cred că mulți dintre dumneavoastră ați sesizat că aproape nu mai poți vedea un film făcut la Hollywood în care printre actorii din rolurile principale să nu fie un actor evreu, care să nu aibă un producător evreu sau care să nu facă referire la evrei și tradițiile lor, în povestea filmului. De ce se petrec aceste lucruri? Pentru simplul motiv că cetatea americană a filmului este, în cea mai mare parte, în proprietatea afaceriștilor evrei.

Dacă vă amintiți, acum un an sau doi, critica unor mari actori precum Javier Barden și Penelope Cruz la adresa atacurilor militare ale Israelului în Palestina a stârnit o furtună de proteste din partea mai marilor Hollywood-ului, dublate de promisiunea că cei doi actori nu vor mai juca în filmele lor!!! Curat democratic și cu prețuire pentru libertatea de expresie!

Doar că nu numai critica la adresa evreilor îi poate lăsa fără job pe marii actori, ci și simpla apartenență declarată la religia creștină, după cum ne mărturisește Kevin Sorbo, actorul care l-a interpretat pe Hercule în serialul de mare succes cu același nume.

Active News.ro: Declarația care i-a atras un val de comentarii acide a fost cea în care a vorbit despre ipocrizia Hollywood-ului , a unei lumi în care, dacă îndrăznești să îți spui in gura mare credința ajungi pe lista neagră a boșilor din Cetatea Filmului.

„Hollywood-ul mi-a făcut rău pentru că am vorbit despre credința mea. Am jucat în serialul Hercule timp de 7 ani și a fost unul dintre cele mai vizionate seriale. Dar, din momentul în care am spus cu voce tare că sunt creștin și conservator, nu am mai primit niciun rol”, a povestit actorul american. Deși, spune el, tot mai mulți oameni au curajul să spună că sunt creștini, la Hollywood, acesta rămâne un subiect tabu și mulți se tem să recunoască asta.

Din nou, actorul american și-a atras un val de comentarii negative pentru că a îndrăznit să spună că un film precum „Noe”, regizat de Darren Aronofsky, ateu, a fost făcut cu sute de milioane de dolari, însă rezultatul, spune el, aduce mai mult cu un joc pe calculator decât o producție care redă o temă biblică.

De altfel, producția americană a fost promovată și marketată ca un blockbuster, iar viziunea regizorală, s-a spus de către mulți critici, nu are nicio legătură cu eroul Biblic. În schimb, spune Sorbo, un film precum „Patimile”, regizat de Mel Gibson, realizat cu un buget de zeci de ori mai mic decât „Noe” s-a bucurat de un succes uriaș și de încasări mult mai mari, deși cei de la Hollywood nu au fost deloc încântați de modul în care Mel Gibson a transpus imaginea lui Iisus Hristos în acest film.

Citește mai mult aici: ActiveNews.ro

Adrian Albu

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Actorul Kevin Sorbo: Patronii de la Hollywood sunt anti-creștini. “Din momentul în care am spus că sunt creștin nu am mai primit niciun rol!”

  1. Marxismul cultural in ofensiva continua si agresiva.

  2. Exista 2 regiuni in care colcaie dracii: una, este Iadul, cealalta fiind Hollywood-ul!

  3. Care bosi la Hollywood?! Eu stiam ca “Hollyweed”-ul e condus de niste (scar)bosi… Aparitia intr-o masura mai mica sau mai mare a unor evrei in filme sau ca isi promoveaza pe criterii de nepotism pe unii mai slabi de-ai lor in roluri de mari “vedete”, nu ar fi o problema intrucat se intampla cam peste tot; in diverse domenii, in orice tara, orice etnie, sefii isi promoveaza constant rudele indiferent de lipsa crasa de competenta… Tine pana la urma de natura subiectiva a moralitatii omului. Problema este batjocura sefilor “hollyweed”-ieni in crestere tot mai accentuata fata de public sau chiar fata de angajatii lor pe care ii trateaza ca pe niste animale supuse de la “ferma animalelor”, cea in stil orwellian… Unde caii nu au voie sa puna intrebari cu privire la deciziile dictatoriale oricat de tampite ale porcilor…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii