Noutăți

Aceștia sunt 3 dintre francezii “pur sânge” care au sechestrat-o și tâlhărit-o pe celebra Kim Kardashian, anul trecut în Paris. Noua Franță sperie mapamondul!

Așa cum s-a mai spus pe acest site, Franța celor trei mușchetari, Franța lui Balzac și a lui Jules Verne moare încet și sigur. Astăzi, neomarxismul cultural a transformat-o într-o cloacă de ateism și multiculturalism fără limite, în patria imigranților africani și asiatici, în țara cea mai nesigură din Europa (după seria de atentate teroriste din ultimii câțiva ani).

kim-kȘi cum Noua Franță nu vrea să se dezmintă, ea se dovedește un loc din ce în ce mai periculos inclusiv pentru starurile internaționale care ajung în ceea ce odată era Capitala Modei. Astfel, descoperim că o rețea de infractori, mulți dintre ei imigranți, au pus la cale tâlhărirea cântăreței americane Kim Kardashian, pe care au sechestrat-o, au legat-o și au închis-o în baia propriului apartament (închiriat) din Paris, jefuind-o de bunuri în valoare de mai multe milioane de euro. După cum a mărturisit vedeta ulterior, s-a așteptat să fie împușcată.

Conform Evzmonden.ro, “Cazul talharirii lui Kim Kardashian capată noi valențe si se pare ca anchetatorii francezi vor ajunge în curând la finalul cercetărilor. În momentul de față,  poliția a arestat 17 indivizi care ar fi avut legatură cu jaful de 5,6 milioane de dolari petrecut pe 3 octombrie, la Paris. Kim a fost ținută sub amenințarea pistoalelor, legată la mâini și la picioare și aruncată în cada din baie. Poliția franceză a declarat că din cei 16 suspecți deja aflați în arest (pe trei îi puteți vedea în imaginea de mai sus), 3 sunt femei. Acestea au urmărit-o constat pe Kim Kardashian pe perioada în care s-a aflat în capitala Franței.

Ca un fapt divers, e de remarcat că impactul insecurității crescute din Franța a adus anul trecut prejudicii și celebrului muzeu Louvre, care a pierdut 10 milioane de euro din cauza scăderii numărului de vizitatori străini. Și viitorul nu arată bine pentru țara care are aproximativ 6-8 milioane de imigranți africani și din Orientul Mijlociu. 6-8 milioane care peste 10 ani vor fi 15!

Adrian Albu

P.S. După atâtea critici, măcar să îi urăm echipei de fotbal a Franței mult succes în competițiile internaționale. Unii îi spun naționalei Cocoșului Galic “prima echipă africană din Europa”… Uitați-o în două generații diferite:

nationala-franceza

nationala-frantei


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii