Noutăți

Aceasta este prima mașină modulară cu funcție de auto-conducere din lume! VIDEO

Încercarea de a găsi o mașină care să corespundă 100% stilului propriu nu este, întotdeauna, o sarcină prea ușoară. Totuși, un nou autovehicul modular, fără șofer, ar putea fi soluția pentru a satisface cerințele și stilurile diferite ale celor care vor dori, în viitor, să își achiziționeze un autoturism. Autovehiculul “Edit” este compus din cinci părți, permițând utilizatorilor să opteze, cu ușurință, pentru configurații foarte diferite ale aceluiași vehicul.

b

Tehnologia modulară le îngăduie utilizatorilor să integreze cu ușurință mai multe tehnologii autonome de conducere. Astfel, interiorul poate oferi diferite setări de conducere autonomă, de la nivelul unu la cinci. În varianta corespunzătoare nivelului cinci, scaunele sunt aranjate față în față, cu o măsuță în zona centrală iar mașina se deplasează la destinație fără să fie acționate comenzile de către un șofer uman.

e

Autoturismul „Edit” a fost proiectat de către compania OSVehicle din Hong Kong, care a dorit să creeze o mașină cu auto-conducere accesibilă pentru toată lumea. Alessandro Camorali, CEO al OSVehicle, a declarat: „Edit este proiectat pentru viitor (…), pentru ca oricine să poată alege cu ușurință dintre mai multe configurații ale aceluiași vehicul, atât din punct de vedere al utilizării, cât și din punctul de vedere al aspectului”. Un astfel de automobil ar putea fi utilizat, fără probleme, mai mult de două decenii, deoarece modulele sale pot fi înlocuite fără dificultăți.

c

d

f

Sursa: www.dailymail.co.uk

Autor: Tomi Tohaneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii