Noutăți

Accelerarea Legii Rezonanței prin radionică

Orice descoperire majoră, orice inovație și orice revelație a avut același punct de pornire: gândul. Omul nu ar fi putut călători vreodată în spațiu dacă cineva nu ar fi gândit că acest lucru e posibil. Aviația nu ar fi cunoscut dezvoltarea pe care o cunoște astăzi dacă oamenii nu s-ar zi fi gândit vreodată că zborul este posibil.

Gândul este motorul oricărei acțiuni

Tot ce există în manifestare a pornit de la un simplu gând. Lumea exterioară este o proiecție a gândurilor nostre colective.

Legea Rezonanței spune că pentru a putea fi materializate, este nevoie să rezonăm  pe frecvența realității pe care dorim să o manifestăm. Gândurile, dorințele și ideile sunt forme de energie al căror singur scop este să se materializeze și tocmai de aceea ele sunt menite să își găsească mintea pregătită și potrivită să le accepte și să le înțeleagă. Un arhitect nu o să se gândească cum să compună o arie muzicală, cum nici un compozitor nu o să vrea să analizeze tema de proiectare a unei construcții noi. De aceea gândurile și dorințele pe care le ai rezonează cu nivelul de conștiință la care ești.

Dorințele tale autentice vorbesc despre puterea pe care o deții

Așa cum spune și Legea Rezonanței, ceea ce se asemănă se adună. Mintea ta, la fel ca și mintea celorlalți oameni funcționează ca un magnet care atrage din Univers idei, dorințe cu care rezonezi și pe care, implicit ești pregătit să le manifești în lumea fizică. Niciunul dintre gândurile care te înviorează, te fac să tresari de emoție, îți dau energie și îți pun sufletul în mișcare, nu e întâmplător. Ele sunt un semnal puternic care îți spune că acel gând este pregătit să se împlinească în realitatea ta.

Fie că îți dorești să ai o casă undeva la munte, să faci o afacere din pasiunea ta, să scrii o carte sau să vizitezi întreaga lumea, ființa ta e dotată deja cu toate instrumentele necesare pentru a face aceste lucruri. Altfel, mintea ta nu ar mai fi fost atrasă de aceste gânduri.

Minusul anulează plusul

Probabil te întrebi, dacă toate aceste lucruri sunt adevărate, de ce nu ai deja tot ce îți dorești: starea materială prosperă, relația armonioasă la care visezi, viața echilibrată? Pentru că pe lângă obiectivele dorite, te-ai conectat și cu nenumărate idei care se opun obiectivelor tale și le neagă. Așa cum minusul anulează plusul, la fel și credințele false care îți spun că nu poți obține tot ce vrei, că nu ești în stare, că dorința ta e prea mare, anulează câte puțin din puterea obiectivelor tale. Imaginează-ți că atunci când spui “pot” faci un pas înainte către materializare, apoi intervine un gând care îți spune că nu poți, și instantaneu faci un pas în spate și revii la punctul din care ai plecat.

Pentru a-ți antrena mintea să nu mai oscileze între “pot” și “nu pot”, și să își mențină permanent frecvența dorințelor tale autentice, există două metode:

Autodisciplina – presupune modelarea crezurilor și gândurilor care pătrund în mintea ta. Prin autosugestie, reprogramare mentală, practici îndelungate și efort susținut îți educi mintea să genereze gânduri constructive care să te susțină în materializare dorințelor tale, determinând astfel credințele și gândurile limitative să își piardă din autoritate.

Radionica – dacă prima metodă acționează mai întâi la nivel mental și apoi la nivel energetic, radionica acționează în sens invers. Produce mai întâi schimbările la nivel energetic, ceea ce înseamnă că materializările se produc mult mai subtil, dar și mult mai rapid. Radionica înseamnă arta de a pune în rezonanţă (a face să oscileze pe aceeaşi frecvenţă de vibraţie) două sisteme. Cu ajutorul unui dispozitiv radionic poți amplifica forța dorinței tale, fără ca tu să faci un efort pentru a bloca gândurile de frecvență opusă.

Ceea ce face radionica este să declanșeze o serie de înțelegeri spirituale, schimbări ale percepțiilor, sincronicități și conexiuni care te vor alinia total pe frecvența dorinței stabilite. Cu ajutorul dispozitivului radionic e ca și cum ai construi o punte prin care mintea ta alimentează permanent gândul care vrei să se materializeze, fără ca tu să fii conștient sau focalizat în mod permanent. În  România, un astfel de dispozitiv radionic este ATLANTIS marcă aimgroup.ro

Rezultatele obținute și confirmate de utilizatorii dispozitivului Atlantis au o gamă diversă:

  • Dinamizează centrii de forță din corp și conduce la activarea chakrelor;
  • Stimulează apariția unor momente de maximă claritate mentală în care soluțiile ideale și răspunsurile la întrebările puse pot apărea cu ușurință.
  • Dizolvă blocaje, crează conjuncturi și sincronicități care conduc la producerea rezultatelor dorite;
  • Accelerează materializarea proceselor pentru care s-a acordat aparatul;
  • Acordurile radionice conduc la trezirea conștiinței interioare, creșterea stării de luciditate și dispariția unor blocaje emoționale, psihice, fizice sau energetice;
  • Produce momente de veritabilă iluminare în care ajungem să înțelegem aspectele care ne blocau și care a fost lanțul de sincronicități ce a dus la realizarea obiectivului propus;
  • Realizează o sinapsă externă ce menține în subconștient ideea pe care vrem să o manifestăm;

Mai multe informații despre modul de utilizare și beneficiile tehnologiei Atlantis poți afla aici: www.aimgroup.ro/atlantis 

Advertorial de Andreea Manea


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii