Noutăți

Academia Cațavencu: “Un Gestapo evreiesc…” Articol incendiar!

 •  
 •  
 •  

Țuțea, Vulcănescu, Eliade, Cioran, Ioan Gavrilă Ogoranu. Este doar un început de listă neagră afișată de directorul Institutului Elie Wisel, Alexandru Florian, omul din spatele legii care în numele condamnării legionarilor pune la zid și mitraliază mari oameni de cultură. Născut dintr-un stalinist convins, l-am numit aici pe tatăl său, Radu Florian, mai tânărul Alexandru a întors zvastica pe dos și-a pornit o cruciadă infernală împotriva unor simboluri ale luptei anti-comuniste din România. Repere ale culturii române, oamenilor de pe lista neagră a sinistrului funcționar public Florian li s-a pus pistolul în mână și au fost plasați la locul faptei în postură de criminali de război.

Instrumentul prin care memoria luptătorilor anticomuniști este pângărită cu mijloace ce amintesc de teribilul Gestapo și metodele lui de purificare este o lege strâmbă, care încearcă să acrediteze ideea că, pentru cei 3000, 10.000 sau 14.000 de evrei vehiculați a fi fost uciși la Iași (funcție de sursă), este necesar ca o întreagă elită culturală anticomunistă și, ca atare, legionară, să fie pusă la zid și scoasă din istorie. Cărțile elitei trebuie puse pe foc iar oamenii deportați în uitare pentru că, nu-i așa, un text laudativ despre o idee politică poate fi asimilat cu apăsarea trăgaciului. Întocmai ca poliția politică a lui Hitler, Institutul Elie Wiesel nu acceptă opinii contrare, argumente sau măcar simple întrebări. Cu mijloace care amintesc de Inchiziție se impune o nouă istorie creionată și se stabilesc fapte a căror veridicitate se impune cu mijloace represive. Negi, plătești cu libertatea, simplu și eficient, întocmai ca băieții de la Gestapo care, pentru simpla deținere a unor opere literare, te trimiteau în lagăr. Și întocmai ca urmașii săi din poliția politică nazistă și gașca de la Elie Wiesel operează cu liste negre și autori interziși. Care-i diferența, mă întreb?

Cu un Institut dăruit cu peste 1,5 milioane de lei, în 2015, de către statul român, și cu un salariu lunar alocat, la aceeași instituție, de 6800 de lei, adică peste ceea ce primeau pe ”ștat”, până în această vară, în România, președintele, premierul ori preşedinţii celor două Camere parlamentare, Florian este capul unui grup de tovarăși care a orchestrat această lege bolșevică. Grupul cuprinde 3 parlamentari despre care vorbesc singure numele lor: Antonescu, Gerea și Scutaru. Simpla enumerare a numelor face inutilă caracterizarea personajelor. Alexandru Florian, bugetarul de lux, a venit cu dogma iar aleșii cu ștampila Parlamentului. A rezultat o lege hidoasă prin care bolșevicii, mare parte evrei, care au invadat România în 1945 și au terorizat-o vreme de 50 de ani cu execuții pe lângă care evenimentele de la Iași pălesc (fenomenul Pitești, Canalul, gulagul din lagărele de la Aiud, Sighet, etc) sunt reabilitați și faptele lor legitimate!!!!

Legea tembelă și antidemocratică a grupului Alexandru Florian consideră valide condamnări pronunțate de justiția bolșevică iar prin asta devine ea însăși o crimă. Mai mult, documentarea marelui istoric făcută aproape exclusiv pe baza mărturiilor culese de la evreii care au trăit evenimentele din 1940 de la Iași și a cărei finalitate este o lege reparatorie care să acorde compensații financiare substanțiale urmașilor evreilor uciși nu poate constitui o bază documentară obiectivă. Până nu se pun în balanță toate evenimentele, toate crimele, inclusiv cele comise de evreii bolșevici care acționau ca trupe paramilitare ale Armatei Roșii, nu putem avea un tablou complet al faptelor și al cauzelor. Iar asta ne privează de o judecată obiectivă și rațională. Asasinarea memoriei nu poate fi în nicio circumstanță răspunsul la asasinatele etnice care au întunecat istoria României în anii ’40.

Mihai Enciu

Citește articolul integral, aici: http://www.academiacatavencu.info/opinii/un-gestapo-evreiesc-38615


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

20 Comments on Academia Cațavencu: “Un Gestapo evreiesc…” Articol incendiar!

 1. MORTII MATII FLORIANE !!

 2. Ambasada S.U.A nu mai are nimic de zis…Marii democrati ai pamantului isi varau nasurile in toate legile noastre si unde era o cearta politica care le putea afecta interesele, hop si ei! Marii ocrotitori ai lumii de teroristi si dictatura…

 3. Antilegionarul // 18 august 2015 at 17:51 // Răspunde

  Hahahaha… doar la Iasi au fost ucisi evreii? Dar la Botosani, Dorohoi, Galati, Bucuresti, Chisinau,Odesa? Aia ce erau? Unguri? Ca sa fie clar,legiunea a fost CLAR de orientare nazista, anti-evreiasca, anti-democratica. Ca dupa razboi multi fosti legionari scapati de arestarile lui Antonescu au devenit luptatori anti-comunisti este alta mincare de peste. Ca multi oameni de cultura au fost legionari, asta nu inseamna neaparat ca au fost si apologeti ai lui Codreanu. Legea e strimba, ar trebui suspendata si amendata. Dar Tutea (ca exemplu), chiar si iesit din puscarie dupa anii gtei de temnita, tot un anti semit a ramas, tot anti-democratic a ramas. Doar ca a schimbat dictatura legionara cu cea comunista.

 4. Strugariu Petru // 18 august 2015 at 18:56 // Răspunde

  Uraaaaaaa! In sfârșit s-a trecut pe fata la neocomunism. Istoria,cultura,tradițiile,credinta (de biserica nu vreau sa aud,farisei cu sutana. Când vor fi impozitați? Rușine bisericii)trebuie sa dispară ca sa ne putem integra în UE. Dacă o asfel de lege șterge istoria,de ce nu este interzisa și Masoneria? Sunt mai multe loji,regluare și neregula, decat scoli și biblioteci în toată România.Guvernatorul BN.vrea sa facă declarație de avere? Dacă el are,restul lumii nu mai conteaza. Urmează ca Biserica ortodoxa sa vândă indulgente pentru Catedrala păcălirea neamului.Fiți optimiști,greul abia începe. Baranul și Marea

 5. Ioan Toroican // 18 august 2015 at 21:09 // Răspunde

  Legea asta este doar o mare diversiune. Si atat. Vor sa radicalizeze societatea pentru a avea apoi motiv de prigoana. Pai ce sa mai fac neica nimeni ca astia de la institutul Elie Wiesel dac[ se constata ca antisemitismul din Romania de fapt, la nivel de populatie, nu exista? Astia nu au dat legea asta ca s[ reduca antisemitismul in Romania ci ca sa il amplifice. Inteligent lucrat…dar intre timp ne-am mai trezit si noi. Asta nu inseamna insa ca nu o sa-l face varza pe Florian… si pe acoiltii lui. Dar o sa spunem clar> nu avem nimic de impartit cu evrei, cu poporul evreu, dar pe unii repreyentanti extremisti ai lor o dsa-i cam luam de guler. Ca ne-am cam saturat de “inteligenti” din astia minoritari de o etnie sau alta, care vin sa ne puna pumnul in gura.

 6. Atentie! Guvernul din umbra al Francmasoneriei urmeaza sa declanseze un crah bursier pe data de 13 Septembrie conform acestei analize incontestabile: i.imgur.com/Vwk8O3t.jpg (Sursa: archive.4plebs.org/pol/thread/49550959/)
  Acest caz este fara precedent si va produce repercusiuni de neimaginat deorece reprezinta finalul unei serii de sapte ani sabatici, Jubileul si coincide cu Luna Insangerata. In secolul trecut patru eclipse totale de luna consecutive au avut loc in doi ani consecutivi cu ocazia sarbatorilor jidovesti de Pesah si Tabernacul in doua imprejurari, intre anii 1948 si 1949 cand statul terorist Israel a fost infiintat si intre anii 1967 si 1968 cand s-a purtat Razboiul de 6 zile permitand jidovilor sa preia controlul complet asupra orasului Ierusalim. Acest fenomen a debutat anul trecut si urmeaza sa se finalizeze cu a patra eclipsa luna viitoare.
  Daca doriti sa purtam o discutie in aceasta privinta sau aveti nelamuriri: 8ch.net/traiascaromania/

 7. Sa facem cetateni de onoare zece evrei si zece rromi apoi sa-i declaram indezirabili pe ala de la Wiesel si pe cela de la Antena 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10.

 8. dar de prigoana legionara in care au murit sute de legionari nevinovati de ce nu se zice nimic? ei oare nu sunt martiri ai neamului, in frunte cu Capitanul ?jidovii nici macar nu studiaza adevarata noastra istorie, doar o rastalmecesc ca sa faca banu, ca altceva nu au in cap…

 9. sa fi platit regeste de statul roman si pe acesti bani sa i ponegresti trecutul e deja mai mult decat tupeu…

 10. Oliver Cibi // 19 august 2015 at 9:00 // Răspunde

  Cand sunt, domne’, alegerile parlamentare? Poate mai rarim din dobitoci!

 11. …mi-am amintit, citind comentariile de ce-mi spunea nea Georgica Orwelianul…“MASELOR LI SE POATE ACORDA LIBERTATEA GANDIRII, PENTRU CA ELE NU GANDESC…“ a scris asta in “1984“…cartea, nu anul…evident ca noi suntem poporul ales, ca doara n-ar fi ales YHWH un popor de idiotzi k voi!!!…shalom!!!

  • Noi suntem vechii daci si nu suntem idioti, voi sunteti idiotii ca noi v-am invatat sa scrieti! Dar nici macar aia pe care v-am invatat sa scrieti nu mai sunteti decat vreo 3% restul sunteti tarfe khazare care ati trecut in masa la mozaism pe la 740 e.n Asa ca poti sa ne sugi pula tu si khazarii tai! :))))

   • popor ales, sa ce, ma’, terminatilor? va vor lua glanda, musulmanii, ca la miei..stii pe cine urasc ei mai mult, decat pe crestini?? ghici..?! exact..pe voi, j’danii…asta e o rasa extraterestra noua…sa vand patentul catre producatorii startrek-ului…J’DAN 🙂

 12. HECTOR MORENO // 11 aprilie 2016 at 16:51 // Răspunde

  Și eu care credeam că am scăpat definitiv de „tăiații împrejur”!…Credeam că au plecat în masă la „Ierușalaim”,după ce ne-au adus pe cap iudeo-bolșevismul lor bestial,au închinat țara unei puteri străine,au spoliat-o, au sărăcit-o și au asasinat în pușcării și în lagăre de muncă forțată întreaga elită politică și intelectuală românească !…Greșeala este a noastră,fiindcă am tăcut și am acceptat tacit,vreme de 25 de ani, poveștile cu „holocaustul” evreiesc din România,în loc să-i fi adus în fața justiției pentru crimele și asasinatele pe care le-au comis împotriva poporului român bolșevicii și torționarii evrei !…Așa se face că, orice „schmaus” sau „purătz” urduros,rămas de pripas pe plaiurile noastre mioritice,își face de cap și ne amenință cu „antisemitismul”legionar !Asta este tactica lor,de a scăpa de acuzațiile grave în cazul unui proces al iudeo-comunismului din România !

 13. Scrisoarea lui Antonescu catre liderul evreilor din Romania:
  http://ioncoja.ro/maresalul-ion-antonescu-catre-liderul-evreilor-din-romania/

  De citit.

 14. Esti tare naiv Lăzărică…saracu,saracu de tine

 15. Daca te uiti la moaca astuia, inteleg perfect gandirea lui Hitler.! Bai, mare dreptate avea, le cunostea caracterele mai bine ca oricine..!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii