Noutăți

Aberațiile dictatoriale promovate de PSD în legea vaccinării obligatorii. Citiți și vă cruciți!

Dezbaterea pe proiectul legii vaccinării obligatorii organizată de Ministerul Sănătății a scos la iveală numărul mare de persoane și organizații ale societății civile care sunt nemulțumite de actul normativ pregătit de Florin Bodog și compania.

Una dintre aceste persoane este matematicianul Sergiu Moroianu, Cercetător la Institutul de Matematică din cadrul Academiei Române (IMAR). Moroianu, a analizat pentru ActiveNews punctele debile acestui proiect de lege.

„Mi se pare că această lege vine dintr-o intenție bună, dar este profund greșită. Am trei articole pe care le-am singularizat din lege: art.11 unde se inventează comisia județeană de vaccinare. Această comisie este halucinantă. Această comisie poate constata fie neglijare medicală din partea părinților, fie infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, care poate duce la 3-7 ani de pușcărie, iar copilul să fie dus într-un centru de plasament sau dat spre adopție. Vedem ce înseamnă acest gen de tratament în străinătate.

psd 7

Articolul 11 dă controlul statului asupra corpului copiilor și adulților.
Articolul 18 instituie obligația personalului medico-sanitar de a nu furniza informații eronate, nedovedite științific, tendențioase, față de activitatea de vaccinare. Cu alte cuvinte, medicilor li se interzice să-și exprime puncte de vedere asupra vaccinării. Este o gândire totalitară, obscurantistă aș putea spune, ca om de știință, anti-științifică. Este o gândire psd-ist-comunistă, ca a academicianului Lisenko.
Spiritul științific invocat de această lege este exact contrariul. Chiar dacă crezi că vaccinurile sunt benefice, îți pui întrebarea: în câte cazuri sunt benefice, care sunt efectele secundare…Nu poți ascunde astfel de cazuri sub preș pentru că așa-ți ordonă PSD.
Articolul 24 instituie obligația părinților de a realiza aceste vaccinuri obligatorii asupra copiilor lor și să se prezinte la convocarea Comisiei Județene de Vaccinare, în termen de 15 zile. Este ceva aberant, specific unui stat totalitar. Adică o Comisie convocată de PSD unde trebuie să te prezinți în 15 zile și să arăți că ai făcut acele vaccinuri obligatorii. Aici există o asemănare cu Comisiile de verificare a femeilor gravide, de pe vremea lui Ceaușescu. Atunci, legislația care restrângea avortul fusese înăsprită, femeile erau obligate în fața Comisiilor din fabrici și uzine. La fel va trebui în fața comisiei de vaccinare. Aceste trei articole sunt deranjante pentru mine. Ele contravin legii 46/2003, a libertății actului medical. E ilegal să obligi omul să-și injecteze ADN de virus, eventual modificat, atenuat, cultivat pe celule de maimuță verde, dacă omul nu vrea.
Dacă cineva vrea, e liber s-o facă.
În fine, motivația legii este total neconvingătoare. S-a creat o campanie media privind atribuirea a 23 decese  datorate rujeolei în 14 luni. Este un termen nestandard din punct de vedere statistic. În toate aceste cazuri apar alte condiții. Nu sunt cazuri de rujeolă pură. Una dintre fetițele mele a avut, cred, rujeolă, deși a fost vaccinată și a fost internată la Spitalul de Boli Infecționase cu febră 40, după (vârsta de)un an jumătate. Sub (vârsta de) 1 an există doar 7 decese. Ar trebui comparăm aceste cifre cu cifra mortalității infantile din România, care este de 1%. Adică 1% dintre copiii sub un an mor. Asta înseamnă 2.000 pe an. Cele 7 atribuite rujeolei, fără multe argumente, reprezintă doar 0,3%. Adică sunt nerelevante statistic. Este o manipulare statistică pentru a inflama populația și a duce la adoptarea acestei legi”, a declarat pentru ActiveNews, Sergiu Moroianu.

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Aberațiile dictatoriale promovate de PSD în legea vaccinării obligatorii. Citiți și vă cruciți!

  1. Straniu este faptul că iniţiativa nu aparţine guvernului actual PSD care doar a preluat-o de la “salvatorul” Julien Cioloş.

    Prea multe voci din guvernele anterioare, cu toate că au avut (doar)altă coloratură politică au susţinut de asemenea VACCINAREA FORŢATĂ care a fost lansată în public pe vremea guvernului Tăriceanu prin 2006 când la unison mai mulţi oficiali, jurnaliştişi şi “civici” au susţinut VACCINAREA FORŢATĂ a ÎNTREGII POPULAŢII, INCLUSIV A CELOR ADULŢI ! Toţi cei care au urmat după Tăriceanu au vehiculat mai mult sau mai puţin ideea.

    • Indiferent de coloratura politica toti au mers pe aceleasi idei eronate, semn ca acestia primesc ordine si se chinuie sa le execute, sa le impuna populatiei, indiferent cum. Doar asa se explica de ce, orice partid sau grup, oricat de divergente in ideologie, au cazut perfect de acord numai in privinta legalizarii acelor lucruri daunatoare care sunt impuse poporului roman. Sunt atat de corupti “alesii” nostri de dupa 1989 incat pot fi manevrati usor de diverse “entitati” externe care au informatii extrem de compromitatoare despre activitatile din trecutul lor dubios si scandalos, mai indepartat ori mai apropiat…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii