Noutăți

A scăpat ca prin gaura acului… Un șofer de tir din România a fost la un pas de a fi deturnat de teroristul din Berlin. Ce s-a petrecut?

Realitatea.ro:

Un șofer de tir din România, care lucrează în prezent în Spania, le-a povestit polițiștilor că a fost oprit de jihadistul Anis Amri cu scurt timp înainte ca acesta să deturneze un alt camion, condus de un polonez, cu care a declanșat masacrul de la Berlin.

Potrivit românului, cu doar câteva ore înainte ca Anis Amri să intre cu camionul în târgul de Crăciun de la Berlin, teroristul l-a abordat pe șoferul de TIR din București ca să-l întrebe de direcția spre Germania.

Scena s-a petrecut la o benzinărie din apropierea orașului francez Lyon, potrivit The Mirror.

“A venit foarte hotărât la portiera mea. Arăta curat, bine îmbrăcat și proaspăt bărbierit. M-a întrebat de direcția spre Germania. Nu am suspectat nicio clipă că e ceva în neregulă cu el”, a povestit românul Alexandru Gindea pentru ziarul spaniol El Mundo.

Citește mai mult aici: Realitatea.ro

anis-amriAnis Amri, atacatorul din Berlin, a fost împușcat mortal de poliția italiană, la câteva zile după ce a intrat cu un tir polonez în mulțimea adunată în Berlin, la un târg de Crăciun, unde a omorât 12 persoane și a rănit alte 50…

Oare ce l-a făcut pe terorist să nu îi ceară românului, pentru 100 de euro, să îl ducă cu tirul în Germania? Poate faptul că românul încă se odihnea și nu dădea semne că va pleca imediat i-a salvat viața. Poate că teroristul căuta o anumită tipologie de șofer și i-a întrebat pe mai mulți același lucru, iar atunci când și-a găsit “omul”, a acționat. Indiferent de motiv, românul nostru a scăpat aproape ca prin gaura acului…

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii